Dirljiva video poruka - neka Sila i hrabrost budu s nama

Dirljiva video poruka - neka Sila i hrabrost budu s nama

Rogue One još nije stigao u kina. Ne znamo točno kako će teći radnja, iako znamo što će se generalno dogoditi/događati. No sigurno ćemo u njemu vidjeti mnogo – hrabrosti.

Hrabrost je zapravo neophodna za pokretanje života pojedinca. Kaže izreka da niti ne znaš koliko si hrabar sve dok ti hrabrost ne ostane jedina opcija. I iako se kao odrasli susrećemo s raznim izazovima koje nam život donosi i preprekama koje trebamo savladati, kad si dijete ti izazovi su još i utjecajni jer su nešto novo i nešto teško u mladim životima. Bilo da se radi o bolesti, društvenim neuklapanjima, obiteljskim problemima ili čak i višestrukim izazovima. No, zato su djeca često i najhrabrija.

Kao dio pokreta #CreateCourage, telekom tvrtka Globe, Lucasfilm i Filipinska opća bolnica (PGH) i medicinska zaklada traže donatore za pedijatrijski odjel rehabilitacije, a cilj je i podizati svijest o djeci koja prolaze kroz izazove, ali i popraviti raspoloženje potrebitima i dati im - hrabrost. Zato su napravili akciju koju prati promo video i nagradni natječaj #CreateCourage:

Ma koliko nas naše različitosti razdvajale, naše sličnosti i ljubavi prema istim stvarima će uvijek biti veće i jače. Lijepo je kada strast prema nečemu stvori zajednicu u kojoj pojedinci mogu biti ono što jesu, a zajednički nazivnik im je uvijek ljubav. Prema Star Warsima na primjer. Budite hrabri biti što jeste, ali budite hrabri i #CreateCourage i za druge da budu ono što jesu na način na koji im to odgovara. U takvoj okolini nastaju prekrasne stvari.

Uključi se i ti u akciju, postaj na našem Facebooku ispod članka svoju fotku u Stormtrooper kacigi ili fotošopiranu fotku i napiši u komentar svoju rečenicu #CreateCourage to __________

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 07.12.2016, 16:35  •  2.279 puta pročitano

Anketa

Han Solo će biti:

Poznati citat

“There's always a bigger fish.” – Qui-Gon Jinn

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar