Disney planirala još 15 godina Zvjezdanih ratova

Disney planirala još 15 godina Zvjezdanih ratova

Disneyev izvršni direktor Bob Iger je rekao na konferenciji da tvrtka razmišlja „što bi moglo biti sljedećih 15 godina Star Wars priče". Iger je izrekao tu navlakušu na eventu SCALE: The Future of Tech and Entertainment u Los Angelesu.

Sat „Desetljeće i pol” će početi otkucavati nakon Star Wars Episode IX, trenutno najavljene u kinima za 24. svibnja 2019. godine. No vjerojatno će i nju prebaciti za Božić, znate već zašto.

Prije toga imamo ovogodišnju Epizodu VIII: Posljednji Jedi i 2018. još neimenovani film bombončić - Han Solo. Iger je rekao da će priča pokriti život lopuže u dobi od 18. do 24. godine. Nadamo se da će Disney smisliti bolji naslov od Han Solo: Mladić.

Igerovi hintovi o priči zvuče zanimljivo, saznat ćemo kako su se Solo i Wookie Chewbacca upoznali i sprijateljili te otkriti porijeklo „određenog vozila” (vjerojatno Millenium Falcon). Iger je rekao kako će biti otkriveno i podrijetlo Solo imena. Možda po hrvatskoj fiskalnoj blagajni Solo?

Predsjednik uprave je također rekao da nedavno preminula glumica Carrie Fisher neće biti digitalno uskrsnuta u Posljednjem Jediju i kako će scene koje je snimila ostati nepromijenjene.

Izvor: The Register

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 24.03.2017, 12:25  •  4.135 puta pročitano

Anketa

Solo film mi je:

Poznati citat

“You don’t need to see his identification…These aren’t the droids you’re looking for.” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar