Dječja Star Wars iskaznica

Dječja Star Wars iskaznica

Nakon velikog broja upita roditelja za učlanjenje djece mlađe od 13 godina koliko je potrebno imati po našem statutu kako bi se postalo mlađi član, odlučili smo napraviti posebnu iskaznicu za najmlađe fanove. S obzirom na to da ima jako puno ljubitelja Zvjezdanih ratova upravo mlađih od 13 godina, morali smo smisliti neko kreativno rješenje za roditelje koji žele iznenaditi svoju djecu i uvesti ih u svijet Zvjezdanih ratova.

Predstavljamo posebno izdanje Star Wars Dječje iskaznice. Ovaj poseban paket je predviđen za najmlađe fanove Zvjezdanih ratova koji nemaju dovoljno godina da se učlane u Udrugu.

Dječji Star Wars paket:
• personalizirana Star Wars iskaznica
• svjetleći lightsaber privjesak
• Darth Vader naljepnica

Narudžbe za dječje iskaznice su ograničene na 20 komada i primamo ih do 30.11. kada ćemo dati iskaznice na izradu kako bi bile spremne za podići na dan pretpremijere 13.12. u Zagrebu kada možete dovesti djecu i da se fotkaju s kostimima (ne uključuje ulaznicu za film). Moguće je slanje poštom uz doplatu za poštarinu od 20 kuna. 

Ova iskaznica ne potvrđuje članstvo u Star Wars udruzi i s njom se ne mogu iskoristiti pogodnosti redovnog članstva. Nakon narudžbe i uplate potrebno nam je poslati ime i prezime te fotografiju za iskaznicu. Na fotki gore možete vidjeti primjer iskaznice. 

Naručiti se može ovdje: Dječja Star Wars iskaznica.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 13.11.2017, 12:21  •  1.134 puta pročitano

Anketa

Posljednji Jedi je:

Poznati citat

“The Force will be with you ... always.” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak

E-mail adresa (ostaje skrivena)

Ovdje upiši svoj komentar