Epizoda IX ostala bez redatelja

Epizoda IX ostala bez redatelja

Rian Johnsonov Posljednji Jedi dolazi u kina tek 15. prosinca, ali već se čini da njegov nastavak, epizoda IX ima problema. Redatelj Colin Trevorrow, koji je režirao uspješni Jurassic World, odstupio je od projekta

Vijest dolazi mjesec dana nakon što je novi scenarist, pisac scenarija za Harry Potter i Prokleto dijete, Jack Thorne, došao na projekt kako bi ponovo napisao scenarij ranije postavljen od Trevorrowa i koautora Dereka Connollya.

Trevorrow je proglašen redateljem projekta još u 2015. godini, svježe nakon svog uspjeha s Jurassic Worldom. Taj je film završio sa zaradom preko 1.6 milijardi dolara diljem svijeta, ali njegov nastavak The Book of Henry je bio katastrofa. Epizoda IX navodno kreće sa snimanjem u siječnju iduće godine, ali nije jasno hoće li ova kreativna promjena pomaknuti taj datum.

Lucasfilm i njihov kreativni proces u zadnje je vrijeme bio pomalo u neredu. Rogue One je morao proći kroz opsežno ponovno snimanje prije puštanja, a ranije ove godine producentica Kathleen Kennedy je napravila izvanredan korak davanja otkaza redateljima Philu Lordu i Chrisu Milleru na samostalnom Han Solo filmu i to samo dva tjedna prije kraja glavnih priprema za snimanje. 

Izvor: The Verge

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 08.09.2017, 12:15  •  1.938 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Never tell me the odds.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar