Krenuli pregovori o snimanju filma Star Wars: Obi-Wan Kenobi?

Krenuli pregovori o snimanju filma Star Wars: Obi-Wan Kenobi?

Kino redatelj Stephen Daldry u ranim je pregovorima za film koji će se usredotočiti na Jedi mastera kojeg su utjelovili Alec Guinness i Ewan McGregor. Izvori po Internetu jasno navode da su "razgovori u najranijim fazama" i još nema scenarija za ovaj projekt. Ako se pregovori pozitivno završe, Daldry će nadzirati razvoj scenarija i cijelog procesa uz Lucasfilm te preuzeti palicu kao redatelj.

Obi-Wan Kenobi samostalni film jedan je od nekoliko projekata, uz Yodu i Boba Fetta, o kojima se već neko vrijeme šuška da će izaći kao novi projekti Lucasfilma i Disneya. Film Han Solo sada je u završnoj fazi snimanja s novim redateljem Ron Howardom pa bi film o Kenobijevom životu poslije klonskih ratova i odlaska na Tatooine bio treći spin-off film iz Star Wars franšize.

Direktorica Lucasfilma, Kathleen Kennedy, početkom godine najavila je da će studio najaviti tematiku trećeg samostalnog Star Wars filma tijekom ljeta. Mnogi su očekivali tu najavu za vrijeme Disneyeve konvencije D23 ili na San Diego Comic-Conu, ali na žalost, nismo dobili nikakve nove informacije.

Još nije poznato hoće li se Ewan McGregor ponovo vratiti u ulogu Obi-Wana. McGregor je preuzeo ikonsku ulogu koju je stvorio Alec Guinness u Lucasovoj prequel trilogiji. Posudio je i glas za sedmi nastavak Sila se budi.

U travnju ove godine McGregor je izjavio za Entertainment Weekly da je veoma zainteresiran za ulazak u novu eru Star Wars filmova: "Bio bi to dobar dodatak između posljednje epizode prequela i novih epizoda", rekao je McGregor. "Mislim da već imaju zadane filmove do 2020-ih, pa mislim da se to neće ostvariti uskoro, ako se to uopće ostvari". McGregor je i u ranijim izjavama pokazivao entuzijazam za vraćanje u Jedi kostim.

Vjerujemo da nam master Kenobi ima još puno toga za pokazati.

Izvor: polygon

 


Autor/ica Ivana Bistrović  •  objavljeno 17.08.2017, 23:48  •  2.224 puta pročitano

Anketa

Solo film mi je:

Poznati citat

“I have lived long enough to see the same eyes in different people.” – Maz Kanata

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar