Posljednji Jedi službeno završen

Posljednji Jedi službeno završen

Zvjezdani Ratovi: Posljednji Jedi je službeno dovršen uoči nestrpljivo iščekivane premijere u prosincu. Režiser filma Rian Johnson obilježio je ovaj važan trenutak na Instagramu podijelivši selfi sa snimateljskom ekipom.

Iiii to bi bilo to o najviše marljivijoj filmskoj ekipi u galaksiji“, napisao je Johnson u opisu. “Falit će mi sjedenje u mraku s ovim ljudima.“

Ovaj film je drugi nastavak nove trilogije kultne znanstveno-fantastične franšize, s početkom prikazivanja 15. prosinca 2017. godine. Prvi teaser izašao je ranije ove godine i nudi kratak uvid u potpuni povratak Lukea Skywalkera nakon što se ponovno pojavio na kraju Zvjezdanih Ratova: Sila se budi.

„Znam samo jednu istinu, vrijeme je da Jediji nestanu.“ – Skywalker zlokobno govori u traileru.

Ranije ovog mjeseca, najavljeno je da će se režiser filma Sila se budi J.J. Abrams vratiti u tu ulogu u Epizodi IX nakon što Colin Trevorrow napusti projekt.

Ali nisu svi obožavatelji sretni s ovim rješenjem. Čak je pokrenuta peticija kako bi se Abrams otpustio tvrdeći da nije bilo „doslovno nikakve kreativnosti“ u Zvjezdanim ratovima: Sila se budi.

„Dakle, kako bismo spriječili da Zvjezdani ratovi: Epizoda IX budu tek još jedna kopija originalne trilogije (točnije, kopija Zvjezdanih ratova Epizoda VI: Povratak Jedija) te za dobro franšize Zvjezdanih ratova zahtijevamo da Kathleen Kennedy zamijeni J.J. Abramsa kao režisera za nadolazeći film Epizoda IX.“ – kaže peticija. Lucasfilm se još nisu osvrnuli na ovu peticiju.

Objava novih službenih fotografija

Uz to, objavljeno je nekoliko novih fotografija s likovima Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) i novom junakinjom Rose (Kelly Marie Tran). 

John Boyega, Daisy Ridley i Oscar Isaac će se vratiti u novoj avanturi Zvjezdanih ratova u kojoj ćemo samo nakratko vidjeti i Josepha Gordon-Levitta, a priča se nastavlja ondje gdje je stala.

Glumac Mark Hamill (Luke Skywalker) je nedavno objavio sliku svojeg lika iz nadolazećeg filma te time potaknuo paniku među fanovima.što se tiče Lukeove sudbine.

Izvor: NME, Independent
Slika: Instagram

 


Autor/ica P.B.  •  objavljeno 26.09.2017, 13:20  •  1.573 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Hello. I don't believe we have been introduced. R2-D2? A pleasure to meet you. I am C-3PO, Human-Cyborg Relations.” – C-3PO

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar