Pozivamo te na Star Wars Kviz

Pozivamo te na Star Wars Kviz

U subotu 3.12. uoči dolaska novog Star Wars filma, Rogue One, održavamo veliki STAR WARS KVIZ. Kviz će se održati u baru Taban, Tkalčićeva 82. s početkom u 19h.

Nagradni fond je jako bogat, a nagrade osigurali:
LEGO,
Cineplexx,
Pickbox,
Spin City,
Algoritam,
MaGic Style,
Zmajska Pivovara
i Star Wars Hrvatska.

Početak kviza je u 19h, a potrebno je doći desetak minuta ranije. Upadnice za kviz se plaćaju 20 kuna po sudioniku, a timovi mogu imati od dva do četiri ili iznimno pet članova.

U kvizu će se po kategorijama odgovarati na pitanja iz kultnih filmova Epizoda 1-7. Biti će lakih pitanja, ali i onih za prave znalce. Također održat će se i brzopotezna pitalica među članovima najboljeg tima tako da će najbolji od najboljih dobiti dodatnu nagradu.

Broj mjesta je ograničen pa se prijavite što prije, a to možete slanjem maila na udruga@moscroatia.com ili slanjem poruke u inbox naše FB stranice Star Wars Hrvatska. Prijava/mail mora sadržavati IME EKIPE i broj članova, ako znate imena tim bolje. Prijavite se i na eventu na Fb.

Ako niste sigurni imate li šanse biti među top 3 tima, a volite Star Wars, svakako dođite jer osim toga što nagrađujemo tri pobjedničke ekipe, dijelimo i jednu nagradu timu kojeg ćemo nasumice izvuči kako bi svi sudionici imali šanse nešto osvojiti.

Uz kviz i nagrade ide i odlična Star Wars atmosfera uz piće i grickalice pa računajte na zabavni subotnji izlazak. Ko ne dođe Jar Jar Binks!

O SPONZORIMA I NAGRADAMA

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 22.11.2016, 10:45  •  2.472 puta pročitano

Anketa

Han Solo će biti:

Poznati citat

“Aren't you a little short for a stormtrooper?” – Princess Leia

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar