hrvatski Star Wars portal
Mos Croatia Spaceport
Epizoda VIII stiže za

Pozivamo te na Star Wars origami radionicu

Pozivamo te na Star Wars origami radionicu

Sila je svuda oko nas pa je lijepo i kada su Zvjezdani ratovi svuda oko nas, a oni to zaista mogu biti. Recimo i u japanskoj drevnoj umjetnosti izrade origamija, zašto ne?

Hrvatsko japansko društvo Makoto i Udruga Star Wars Hrvatska organiziraju tematsku origami radionicu, a tema je, naravno, Star Wars. Radionica se održava 31.01.2017. od 18 do 21 sat u prostoru Pogon, na adresi Mislavova 11, Zagreb. Dolazak potvrdi na Facebook eventu.

Origami je japanska umjetnost presavijanja papira s ciljem stvaranja jedinstvenih oblika od običnog lista papira. Dio je japanske kulture koja je bila ujedno i inspiracija za Star Wars filmove.

Naučite izraditi jednostavne oblike kao što je X-Wing do kompliciranog Darth Vadera koji će vam krasiti sobu. Radionica je besplatna, a materijali su uključeni, stoga svakako ne propustite doći na Star Wars origami radionicu i družiti se s ljubiteljima japanske kulture i Ratova zvijezda.

Makoto hrvatsko japansko društvo je dobrovoljna udruga građana koja promiče pozitivne vrijednosti tradicionalne i moderne japanske kulture na području hrvatske. Brojni su projekti koje nude, od radionica japanskog jezika i origamija do gledaonica i druženja.Veselimo se upoznati ekipu!Autor/ica azra  •  objavljeno 27.01.2017, 12:40  •  2321 puta pročitano

Anketa

Prequel trilogija je:

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak

E-mail adresa (ostaje skrivena)

Ovdje upiši svoj komentar