Pozivamo te na Star Wars origami radionicu

Pozivamo te na Star Wars origami radionicu

Sila je svuda oko nas pa je lijepo i kada su Zvjezdani ratovi svuda oko nas, a oni to zaista mogu biti. Recimo i u japanskoj drevnoj umjetnosti izrade origamija, zašto ne?

Hrvatsko japansko društvo Makoto i Udruga Star Wars Hrvatska organiziraju tematsku origami radionicu, a tema je, naravno, Star Wars. Radionica se održava 31.01.2017. od 18 do 21 sat u prostoru Pogon, na adresi Mislavova 11, Zagreb. Dolazak potvrdi na Facebook eventu.

Origami je japanska umjetnost presavijanja papira s ciljem stvaranja jedinstvenih oblika od običnog lista papira. Dio je japanske kulture koja je bila ujedno i inspiracija za Star Wars filmove.

Naučite izraditi jednostavne oblike kao što je X-Wing do kompliciranog Darth Vadera koji će vam krasiti sobu. Radionica je besplatna, a materijali su uključeni, stoga svakako ne propustite doći na Star Wars origami radionicu i družiti se s ljubiteljima japanske kulture i Ratova zvijezda.

Makoto hrvatsko japansko društvo je dobrovoljna udruga građana koja promiče pozitivne vrijednosti tradicionalne i moderne japanske kulture na području hrvatske. Brojni su projekti koje nude, od radionica japanskog jezika i origamija do gledaonica i druženja. Veselimo se upoznati ekipu!

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 27.01.2017, 12:40  •  2.612 puta pročitano

Anketa

Han Solo će biti:

Poznati citat

“An elegant weapon for a more civilized age.” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar