Pozivamo vas na Star Wars tjedan u Osijeku

Pozivamo vas na Star Wars tjedan u Osijeku

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek te Udrugom Star Wars Hrvatska organizira Star Wars tjedan od 21. do 26. studenog 2016.

Gradska i sveučilišna knjižnica omogućuje prostor Odjela za rad s djecom i mladima, a program koji će se ondje održavati osmislili su nastavnici i učenici Škole te entuzijasti željni ovakvih zbivanja u svome gradu. Koordinator projekta je profesor iz umjetničke škole i član Udruge, Tihomir Taborski. Radi se o nizu likovno-kreativnih radionica na temu Star Warsa u kojima će javnost moći sudjelovati i pokazati svoje vještine, a pripremili smo i projekciju kratkih fanovskih filmića, kao i demonstraciju bojanja lica iz Star Wars univerzuma.

Tjedan ćemo otvoriti izložbom učeničkih i nastavničkih radova koji rade na ovome projektu već dva mjeseca u želji da građanima Osijeka pripreme nešto što su do sada rijetko imali priliku vidjeti u Slavoniji. Tako će biti izložene figure, crteži, stripovi, plakati, filmići, scenografije te ponešto Star Wars proizvoda iz privatnog vlasništva.

Zahvaljujući nekolicini naših prijatelja sponzora, osigurali smo i zgodne Star Wars nagrade koje ćemo pokloniti sretnim dobitnicima prilikom zatvaranja programa. Udruga kao suorganizator će se uključiti u petak i subotu, 25. i 26. studenog kada će održati predavanje o svome radu i kostimu Darth Vadera, posjetiti dječji odjel osječke bolnice, prošetati se centrom Osijeka i tako iznenaditi prolaznike (osim ako ne vide najavu hehe) te održati Force training igru. Pogledaj cijeli program.

Pozivamo sve zainteresirane, djecu i odrasle, da dođu maskirani i opremljeni u duhu Star Warsa na otvorenje izložbe, u ponedjeljak 21. studenog u 18.00 sati kako bi uveličali otvorenje Star Wars tjedna.

Pozivamo vas da dođete maskirani i u subotu 26. studenog u 11.00 sati kako bi se prošetali centrom grada uz Darth Vadera, Stormtroopera, Jedija i Tie-Fighter pilota te se fotografirali s njima.

Pozivamo vas kako bi s nama, organizatorima, napravili spektakl od ovoga događaja i odlično se zabavili!

Vidimo se u Osijeku i neka je Sila s vama!

 


Autor/ica Tihomir Taborski, azra  •  objavljeno 16.11.2016, 12:55  •  2.474 puta pročitano

Anketa

Han Solo će biti:

Poznati citat

“Never tell me the odds.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar