Star Wars kostimi na Vinkovačkim jesenima

Star Wars kostimi na Vinkovačkim jesenima

U subotu i nedjelju, 9. i 10. rujna, Star Wars "likovi" su posjetili 52. Vinkovačke jeseni. Poznatom Vinkovačkom TIE-Fighter pilotu se pridružilo deset kostimiranih likova članova i simpatizera naše udruge: Darth Vader, Darth Maul, Darth Revan, Boba Fett, Jyn Erso, Shadow Guard, Rey, Sabine Wren te neimenovani Sith i Jedi.

Vinkovčani su tako mogli uživati u druženju i fotkanju s poznatim likovima iz omiljene svemirske franšize. Šetnja centrom grada započela je u subotu 9. rujna u 18,00 sati okupljanjem oko Star Wars štanda na kojemu smo javnosti prezentirali nekolicinu ručnih radova na temu Star Warsa te podijelili letke za nadolazeći Star Wars tjedan u Osijeku. Istoga dana oko 23,00 sata Osječka Star Wars ekipa je na Slavonskom Sokaku publici pripremila koreografiju u kojoj je Darth Vader zarobio Rey, a najmlađi posjetitelji su imali priliku poraziti strašnog gospodara Sitha i tako osloboditi novu junakinju Star Wars sage. Zahvaljujući treningu koji im je omogućila naša Jedijica, djeca su se prvo individualno suočila s Darth Vaderom borbom lightsaberima te ga u konačnici zajedno otjerala poznatom tehnikom Force pusha. Rey je tako bila spašena i dostupna za nadolazeću Epizodu VIII.

Star Wars kostimi su se još jednom prošetali Vinkovcima u nedjelju 10. rujna u razdoblju od 13,00 do 15,00 sati i tako pružili priliku za fotografiranje svima koji to nisu stigli učiniti dan ranije.

Moram priznati kako nas je oduševila publika u Vinkovcima jer je mnoštvo ljudi dolazilo odjeveno u Star Wars majice s ciljem da se druže s nama. Naš večernji program u subotu kasnio je sat vremena jer se hip-hop dvoboj prije nas odužio, ali djeca su ostala uporna te su s roditeljima strpljivo čekala priliku za sudjelovanje u borbi protiv Vadera.

Vinkovčani, hvala vam na svemu. Neka je Sila s vama i vidimo se nekom idućom prilikom. Slike pogledajte u našoj galeriji.

 


Autor/ica Tihomir Taborski  •  objavljeno 11.09.2017, 21:45  •  648 puta pročitano

Anketa

Posljednji Jedi je:

Poznati citat

“Help me, Obi-Wan Kenobi; you're my only hope.” – Princess Leia

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak

E-mail adresa (ostaje skrivena)

Ovdje upiši svoj komentar