Will Smith: Star Wars je bolji od seksa

Will Smith: Star Wars je bolji od seksa

Will Smithova ljubav prema znanstvenoj fantastici je započela dok je bio vrlo mlad. Tijekom Comic-cona, točnije na panelu u četvrtak Will je spomenuo kako je prvi Star Wars film gledao s 10 godina.

„Nikad nisam bio tako oduševljen u kinu.“ rekao je i dodao da je bio zapanjen onime što je vidio. S obzirom na to da su to bili novi i do tada ne viđeni efekti, fanovi Zvjezdanih ratova su bili u šoku i nevjerici (pozitivnoj) nakon odgledanog filma.

„Cijeli život pokušavam tako nešto priuštiti svojim fanovima“, rekao je Smith, istaknuvši kako „ništa što je iskusio u životu nije na nivou te ekstaze koju je tada doživio.“. Stvarno, baš ništa? Izgleda da ne.

„Nekoliko godina kasnije sam se upustio u seksualni odnos.“ ozbiljno je komentirao i zaključio „Bilo je to blizu, ali nije to bio Star Wars“.

Smith je inače došao promovirati svoj film Bright (trailer) koji ga ponovo dovodi pod režisersku palicu Davida Ayera. Smith u filmu glumi policajca koji u alternativnoj stvarnosti vodi borbu protiv kriminala magičnih bića.

Film Bright stiže u kina u prosincu. Ali također i Star Wars. Tako da ne znam čemu se uopće drugi trude.

Izvor: CNN

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 23.07.2017, 11:30  •  2.352 puta pročitano

Anketa

Solo film mi je:

Poznati citat

“When you look at the dark side, careful you must be ... for the dark side looks back.” – Yoda

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar