John Boyega uzbuđen zbog Abramsova povratka

John Boyega uzbuđen zbog Abramsova povratka

John Boyega se oglasio o povratku J.J. Abramsa kao scenarista i redatelja Zvjezdanih ratova: Epizode IX, izražavajući svoj entuzijazam. Prošlog je mjeseca Lucasfilm prošao kroz svoju drugu redateljsku promjenu ove godine, vrativši redatelja Zvjezdanih ratova: Sila se budi - Abramsa, na mjesto Colina Trevorrowa (koji je napustio projekt nakon kreativnih razmimoilaženja). 

Potez se pokazao pomalo dvojben, jer neki Abramsa vide kao "siguran" izbor, bojeći se ponovnog preslikavanja originalne trilogije. Drugi pak smatraju da je to najbolji potez, pogotovo s obzirom na okolnosti, nestrpljivo iščekujući što će Abrams smisliti uz koscenarista Chrisa Terria.

Možete (očekivano) računati kako glumačka postava najnovije trilogije dijeli ovo drugo mišljenje. Uostalom, uloge koja utjelovljuju Daisy Ridley, Johna Boyega, Oscar Isaaca i Adam Driver postale su dijelovi galaksije daleko, daleko upravo zbog Abramsa i uvijek će biti zahvalni na toj prilici. Nedavno je Domhnall Gleeson (General Hux) primijetio kako će Abramsov povratak Zvjezdanim ratovima biti "uzbudljiv za obožavatelje", a sada je Boyega izrazio slične osjećaje.

U intervjuu objavljenom na YouTubeovom kanalu Planéte Star Wars, Boyegu su pitali o Abramsovom završavanju započetog 2015. godine. Na svoj tipično šaljiv način, Boyega je prisvojio zasluge za dovođenje redatelja: "Da, stvarno sam sretan i stvarno uzbuđen. Zapravo sam mu poslao e-mail i pitao ga je li pravi razlog povratka zbog toga što mu nedostajem. I mislim da je to upravo to - to je jedini razlog zašto se vratio, cijenim to."

No šalu na stranu, nije čudo da je Boyegi zadovoljstvo ponovno raditi s Abramsom. Do sada svi znaju koliko je uspješna Sila se budi i Abramsove zasluge za to su neosporne. Usmjeravajući svoju životnu ljubav prema Zvjezdanim ratovima, uspio je stvoriti privlačnu i zabavnu svemirsku operu koja je vratila franšizu svojim korijenima i postavila pozornicu za izazovnu budućnost.

Po izlasku epizode VII, mnogi gledatelji bili su impresionirani nastupima novih junaka, koji su iznijeli film i postali trenutačni favoriti za obožavatelje. Abrams je dokazao sposobnost stvaranja dobrog Star Wars filma, što je ohrabrujuće za sve uključene. Kako god bilo, on je prokušan redatelj i trebao bi moći uspješno zaokružiti trilogiju.

Zabrinutost oko Abramsove kreativnosti vjerojatno je prenapuhana, ali utemeljena. Sila se budi jest oponašala Novu nadu na više načina, iako su izgledi da se to neće ponoviti u Epizodi IX. Kao prvo, Abrams je priznao da su sve paralele namjerne s ciljem lakšeg uvođenja publike u novu eru Zvjezdanih ratova. Također je vrijedno imati na umu da je oduševljen scenarijem Riana Johnsona za Posljednjeg Jedija i sam je želio režirati nastavak. Nadajmo se da će to, bez obzira kamo nas Johnson odvede na kraju Epizode 8, nadahnuti Abramsa i Terriju da razmišljaju izvan okvira i potpuno nadmaše našu percepciju Zvjezdanih ratova.

Izvor: Screenrant.com

 


Autor/ica Ivor Morandini Plovanić  •  objavljeno 06.10.2017, 09:44  •  1.471 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Remember...the Force will be with you, always.” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar