Karte za film Posljednji Jedi već puštene u prodaju!

Karte za film Posljednji Jedi već puštene u prodaju!

Dobili smo i datum dolaska filma u kina te su karte puštene u prodaju! Posljednji Jedi u kina stiže 13. prosinca 2017. objavio nam je Disney. Udruga je odmah rezervirala prvu projekciju u kinu Cineplexx za svoje članove jer se neizmjerno veselimo novom nastavku naše omiljene franšize.

Ako i ti želiš prvi pogledati film, pridruži nam se u Cineplexxu, kupi kartu i dođi se družiti s našim kostimima, fotkati i pošteno „zagrijati“ za film koji zatim idemo svi skupa gledati u pravoj Star Wars atmosferi koja uvijek ima poseban emotivan naboj i dugo se priča o doživljenome na pretpremijeri.

Epizoda VIII nam je naravno posebno zanimljiva zbog dijelova snimanih u Dubrovniku koje smo pozorno pratili početkom prošle godine na našem portalu (slike posjete kostima Dubrovniku, slike sa seta). Sada se bliži trenutak kada bismo konačno trebali saznati što se snimalo u Dubrovniku, a pogotovo nas zanima scena na Stradunu i kakav je zapravo ono svemirski konj bio i jesmo li imalo pogodili u tekstu Sve što do sada znamo o Epizodi VIII.

Posljednji jedi je nedavno službeno završen, opskrbljen Porgovima, umotan u glazbu koju je skladao John Williams i sada samo moramo strpljivo čekati dva mjeseca do premijere. Do tada ćemo naravno pratiti sve novosti oko filma i sage općenito pa definitivno attendaj i event na Facebooku gdje ćemo objavljivati zanimljivosti i pokoji nagradni natječaj do izlaska filma s kul stvarčicama iz Star Wars franšize.

Danas smo dobili i dugo očekivani trailer pa ako još niste, uživajte sada:

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 10.10.2017, 19:00  •  2.140 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“This is a rebellion, isn't it? I rebel.” – Jyn Erso

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar