Pozivamo te na Star Wars Kviz

Pozivamo te na Star Wars Kviz

U subotu 2.12. uoči dolaska novog Star Wars filma, Posljednji Jedi, održavamo veliki STAR WARS KVIZ. Kviz će se održati u baru Ritam grada. Uz kviz i nagrade ide i odlična Star Wars atmosfera uz piće i grickalice pa računajte na zabavni subotnji izlazak. Ko ne dođe Jar Jar Binks!

Nastavljamo kvalitetu nagrada i ove godine. Prve tri ekipe dobivaju nagrade i to: svaki član svake ekipe dobiva Star Wars Knjigu izdavačke kuće Znanje i kino ulaznicu za Posljednji Jedi u Cinepelxxu. Treće plasirani dobivaju i Pickbox pretplatu i majice, drugoplasirani tim dobiva i Star Wars gadgete iz Makro Mikroa, maskice za telefon i punjač/držač za auto, a pobjednici dobivaju i LEGO pakete. Osim toga izvlačimo jednu random ekipu koja će doma ponijeti Plavušu. Točnije 20 njih u gajbi pivovare Brlog.

Super fotke će fotkati MMM Photography.

LEGO Store Hrvatska - Kupcima je dostupan cjelokupni LEGO® asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivne linije proizvoda. najbolji originalni LEGO se kupuje u LEGO Storeu Hrvatska i točka. Imaju super cijene i akcije, a ponuda je veeeelika. U širokoj ponudi ima i puno Star Wars asortimana. LEGO pobjedničkom timu daruje Star Wars pakete LEGO set + privjesak.

Cineplexx Hrvatska - Cineplexx je austrijska korporacija koja u kino djelatnosti posluje već preko četiri desetljeća. 2011. su otvorena kina u Splitu u City Centru one s kapacitetom od 1290 sjedala. 2012. godine je otvoreno novo kino u Zagrebu u City Centru one East s kapacitetom od 961 sjedalom. Sva Cineplexx kina u Hrvatskoj su opremljena najmodernijom digitalnom opremom što omogućuje izuzetno visoku kvalitetu slike i kristalan zvuk, kao i najkvalitetniji 3D prikaz. Svi članovi tri najbolja tima u kvizu dobivaju besplatne ulaznice za Posljednji Jedi.

Pickbox - Pickbox je online streaming usluga preko koje možeš gledati najnovije serije ili filmske klasike. Svi sadržaji su prevedeni i nema nikakvih ugovornih obaveza. Platiš koliko gledaš, a gledaš na svim uređajima - od smartphonea ili tableta, preko računala do Smart TV-a, gdje god bio i kad god htio. Pickbox ima regionalne premijere, ali i serije koje dolaze samo 24 sata nakon svjetske premijere! Baci oko na www.pickbox.hr. Treće plasirani osvajaju 6 mjeseci besplatnog gledanja Pickboxa i majice Vikings!

Makro Mikro - Makromikro grupa d.o.o. nastala je 2014. godine udruživanjem tvrtki Makromikro d.o.o. i Stublić impex d.o.o. Obje ove tvrtke iza sebe imaju punih 25 godina uspješnog poslovanja na tržištu. Ovime je Makromikro grupa d.o.o. postala jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu u segmentu prodaje informatičke opreme i uredskog materijala te papirne konfekcije. Drugoplasirani tim dobiva Star Wars proizvode! Svi mogu ostvariti popust 10% na kupnju Star Wars proizvoda uz unos koda STARWARS!

Znanje čitanje kao nije in. Osim što apsolutno je! Pogotovo kad su Star Wars knjige u pitanju jer Znanje poklanja hrpuuuu Star Wars knjiga prevedenih na hrvatski i nema šanse da se ne natječete za njihovo osvajanje. Svi članovi pobjedničkih timova dobivaju Star Wars knjigu!

BRLOG - Brlog je šarolika 14-člana ekipa spojena prijateljstvom, željom za ispijanjem dobrog piva i vjerom u pivarske vještine Maje i Ane. Formalno su osnovani u ožujku 2016., a do tada su pivske tragove ostavile kuhajući u stanovima, garažama i na balkonima. Brlog daje gajbu svojega piva jednoj ekipi koju ćemo izabrati slučajnim odabirom!

Ritam Grada - Smješten u srcu grada, moderni interijer s prekrasnim panoramskim pogledom pružit će vam osjećaj vrhunske usluge, glazbe i plesa. Pijte izvrsnu kavu, slušajte najnovije hitove i pogledajte novi najveći grad i glavni grad Hrvatske na nov i moderan način! Ritam grada će nas ugostiti i potruditi se da imamo sve potrebno za super kviz!

Detalji o kvizu te prijave na kviz su na eventu: STAR WARS KVIZ Ostalo je mjesta za svega još nekoliko ekipa!

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 25.11.2017, 10:00  •  5.421 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Someone has to save our skins. Into the garbage chute, fly boy.” – Princess Leia

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar