Epizoda VIII će se snimati i u Hrvatskoj?

Epizoda VIII će se snimati i u Hrvatskoj?

Znamo da se Epizoda VIII treba početi snimati u Pinewood Studios u Londonu sljedećega mjeseca, a čini se da će produkcija posjetiti neka uzbudljiva mjesta u svijetu pa tako i Hrvatsku!

MakingStarWars.net javlja da će se snimanje za film Zvjezdani ratovi - Epizoda VIII održati i u Dubrovniku u nekom trenutku ove godine!

Dubrovnik se već proslavio kao grad koji "glumi" Kraljev Grudobran u HBO seriji Igra prijestolja pa se nadamo da bi ovo moglo biti istina. Kao i uvijek, navedeno je samo glasina dok ne potvrdi ili opovrgne Lucasfilm Ltd. ili Disney. Ali, kako neslužbeno saznajemo It's true. All of it.

Snimanje će se održati u ožujku.

Također, neslužbeno i neprovjereno saznajemo kako su statisti, nažalost, već odabrani. Prilikom prijave su mislili da je riječ o castingu za novu tursku sapunicu. Tako se pokazalo kako ne treba biti isključiv u životu, zamislite iznenađenje tih sretnika kad su čuli u kojem će se filmu zapravo pojaviti!

Epizoda VIII, podsjetimo se, je najavljena za 15. prosinca 2017.

Izvor: MakingStarWars

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 27.01.2016, 10:00  •  4.442 puta pročitano

Anketa

Posljednji Jedi je:

Poznati citat

“On many long journeys have I gone. And waited, too, for others to return from journeys of their own. Some return; some are broken; some come back so different only their names remain.” – Yoda

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak

E-mail adresa (ostaje skrivena)

Ovdje upiši svoj komentar