Epizoda VIII stiže za

Oscars 2017: Očekivano 0 nagrada i In Memoriam za Carrie Fisher

Oscars 2017: Očekivano 0 nagrada i In Memoriam za Carrie Fisher

Sasvim očekivano, na dodjeli filmske nagrade Oscar, film Rogue One nije dobio niti jednu nagradu. Podsjetimo se, Rogue One je bio nominiran u dvije kategorije; Visual Effects gdje je nagradu dobio film The Jungle Book i u kategoriji Sound Mixing gdje je Oscara dobio film Hacksaw Ridge. Najbolji film je Moonlight.

Na 89. dodijeli nagrada u In Memoriam dijelu, počast je odana i Carrie Fisher. Klip s fotografijama preminulih završava s Carrie kako govori May the force be with you. Neki fanovi na Twitteru su žalosni što Harrison Ford nije pjevao za Carrie. Naime, 2010. u intervjuu je Fisher rekla za Rebel Force Radio kako je pitala Forda hoće li joj pjevati In Memoriam i to pjesmu "Melancholy Wookiee". To se nije dogodilo. Podsjetimo, Fisher je otkrila kako su ona i Harrison imali aferu za vrijeme snimanja filma.

U modnim novostima, jako smo ponosni na naše RO "komade", Felicity Jones i Riza Ahmeda koji su bili prezenteri za kategoriju Sound Mixing. (fotke: Frazer Harrison/Getty Images Entertainment/Getty Images)
Izvor: Daily Mail

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 27.02.2017, 11:00  •  2.816 puta pročitano

Anketa

Posljednji Jedi je:

Poznati citat

“Look, I can't get involved. I've got work to do. It's not that I like the Empire; I hate it, but there's nothing I can do about it right now... It's all such a long way from here.” – Luke Skywalker

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak

E-mail adresa (ostaje skrivena)

Ovdje upiši svoj komentar