Sve što do sada znamo o Epizodi VIII

 Sve što do sada znamo o Epizodi VIII

Epizoda VIII tj. Posljednji Jedi (ili jediji), u režiji Riana Johnsona nastavit će priču nakon epizode VII i odvest će nas dalje u doba nakon Povratka Jedija.

Nakon izlaska nekih novih filmova iz naše omiljene sage Zvijezdani ratovi, puno fanova sada skida svoja pokrivala za uši u obliku frizure princeze Leie i upija sve moguće informacije o nadolazećem filmu. Ako želite saznati sve što za sada znamo o Posljednjem jediju, onda ste na pravom mjestu.

Naslov
Lucasfilm je objavio kako će naslov epizode VIII biti Posljednji jedi o čemu smo pisali u članku Objavljen naslov Epizode VIII koja dolazi u prosincu. S padom vela tajnosti Johnson je objavio i fotografiju s montaže zvuka za film, u kojem vidimo poznati crawl (naslovna slika članka). Radni naslov filma je bio Space Bear.

Datum premijere
Zvjezdani ratovi: Posljednji jedi stiže u kina 15.12.2017. Kada će stići kod nas, točan dan pretpremijere je uvijek nepoznanica jer ovisi o lokalnom distributeru (2i Film) kao i datum kad će karte krenuti u pretpordaju, ali kao i svake godine kod nas ćete saznati prvi kad je to.

Povratak starih (novih) glumaca
Većina glumaca iz epizode VII vraća se i u ovom nastavku. Za sada su potvrđeni: Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia Organa), Adam Driver (Kylo Ren), Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (General Hux), Anthony Daniels (C-3PO), Gwendoline Christie (Captain Phasma), i Andy Serkis (Vrhovni vođa Snoke).

Produkcija je objavila i video povratka Marka Hamilla i Daisy Ridley na Ahch-To:Iako Johna Williamsa ne možemo baš nazvati dijelom glumačke ekipe, valja naglasiti da se i on vraća u ulozi skladatelja: John Williams ponovno sklada za Star Wars.

Novi članovi glumačke ekipe
A što kažete na neke nove glumce i likove? Disney i Lucasfilm su potvrdili Benicia Del Tora, Lauru Dern, i Kelly Marie Tran. Za sada ništa ne znamo o likovima koje glume.

Priča
Posljednji jedi nastavak je Skywalker sage. Javnosti još nije dostupan službeni sinopsis, ali imamo neke naznake od glumaca, nešto manje komentara od Johnsona, i obične glasine i nagađanja. Hajdemo se ipak držati komentara iz prve ruke. U intervjuu 9.1.2017. za USA Today, Johnson je rekao da ćemo više saznati o našim novim herojima, Rey, Finnu i Poeu: "Želio sam znati više od svakome od njih i tu ne mislim samo na njihovu pozadinsku priču. Želim znati što je najteža stvar s kojom se trenutno mogu suočiti. Idemo to staviti pred njih da iz njihovih djela vidimo što ih zapravo tjera da idu dalje.” Jedna od teroija: Zaboravite na Lukea: Rey kao dijete Jyn Erso daleko je bolja teorija za Star Wars 8.

Isto tako, rekao je da će Posljednji jedi zadrijeti u odnos između Lukea i Rey te da će nam Luke biti emocionalna poveznica za početak filma. Film će početi tamo gdje je epizoda VII završila.

Na sve ove vijesti, Johnson je potvrdio da se vraća i Millennium Falcon, objavivši fotografiju poznatog stola za Dejarik.

Izvor: Nerdist

 


Autor/ica Sandrino, azra  •  objavljeno 01.02.2017, 11:20  •  2.601 puta pročitano

Anketa

Han Solo će biti:

Poznati citat

““Don’t you call me a mindless philosopher, you overweight glob of grease!”” – C-3PO

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar