Ulaznice za film Rogue One konačno puštene u prodaju

Ulaznice za film Rogue One konačno puštene u prodaju

Puno ste nas puta pitali kada počinje prodaja karata za Rogue One, ove godine smo i mi jedva dočekali ovu informaciju. E pa evo, od danas su ulaznice dostupne i puštene u prodaju!

Možete ih kupiti na Cineplexx webu ili osobno u Cineplexx kinima: Cineplexx City Center one Zagreb East i Cineplexx City Center one Split.

Dakle kupite svoje ulaznice ovdje već sada i odmah prvi gledajte film 14.12. kako biste bili spremni za komentiranje kada hype počne i kako biste dobili poklon, prvih 300 kupaca dobiva plakat i privjesak na dar! Evo kako ćete biti sigurni da ste u središtu najboljeg mogućeg Star Wars događanja: imate dvije opcije, pretpremijera i/ili subotnja projekcija.

Pretpremijera 14.12. će okupiti najveće fanove Zvjezdanih ratova na partyju prije filma, gdje će biti kostimirani članovi udruge Star Wars Hrvatska, jedan poseban gost, kolačići i zeka, a zatim - zajedničko gledanje filma u dvoranama (kupi ulaznicu).

Za one koji rade ili imaju i mlađe Jedije u obitelji, preporučamo projekciju u subotu 17.12. u 20 h. Već oko 18 h u predvorju kina će se okupiti kostimirani likovi Star Warsa u veeeelikom broju, a za red će se brinuti Darth Vader osobno - vidi sliku.

Kad smo već kod slika, vi se možete slikati s omiljenim likovima, pošaljite nam svoje selfije, a možete dobiti i poklon - privjesak Millennium Falcona i plakat filma Rogue One koji je dostupan za prvih 300 gledatelja. Ponuda privjesaka vrijedi i za Cineplexx Zagreb i za Cineplexx Split! Dakle, prvih 300 kupaca ulaznica dobiva privjesak do trajanja zaliha - kupi ulaznicu.

Rogue One: A Star Wars Story je međunastavak planetarno popularne sage Star Wars koja već generacijama plijeni pažnju, uživa popularnost i zaokuplja mnoštvo fanova diljem svijeta. Nakon što su prequeli pomalo razočarali fandom, a sedmi nastavak oduševio većinu, vrijeme je i za solo filmove koji se bave pojedinačnim temama.

Tako je radnja ovoga filma smještena između III. i IV. epizode, a bavi se pobunjenicima koji traže planove za uništenje Zvijezde smrti. Vidimo se?

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 28.11.2016, 09:00  •  1.403 puta pročitano

Anketa

Han Solo će biti:

Poznati citat

“Will someone get this big walking carpet out of my way?” – Princess Leia

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar