Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Internet stranica unutar domene moscroatia.com, kao i svih poddomena, istodobno prihvaćate sve uvjete korištenja navedene u ovim Općim uvjetima, kao i sva specifična pravila koja jesu ili mogu biti donesena za pojedine sastavne dijelove Internet stranica unutar domene moscroatia.com. Pretpostavlja se da ste korištenjem ovih stranica, ili bilo kojeg njihovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim sadržajem pravila korištenja te da ste ih u potpunosti razumjeli i prihvatili.

Prava i obveze korisnika

Mos Croatia Spaceport - hrvatski Star Wars portal i udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova (u tekstu dalje: Mos Croatia) posjetiteljima Internet stranica moscroatia.com u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržajem tih stranica. Svi korisnici i posjetitelji imaju pravo besplatno služiti se sadržajem stranica, pod uvjetom da ne krše odredbe ovih Općih uvjeta, Pravila foruma te svih drugih javno dostupnih dokumenata kojima se regulira korištenje stranica moscroatia.com. Internet stranice moscroatia.com sastoje se od vlastitih sadržaja, preuzetih sadržaja, sadržaja sastavljenih od strane posjetitelja i korisnika te veza na druge stranice izvan domene moscroatia.com.

Rizici

Korištenjem sadržaja Internet stranica moscroatia.com korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njihova korištenja te prihvaća koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Odricanje od odgovornosti

Mos Croatia se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način bila povezana s korištenjem Internet stranica unutar domene moscroatia.com, za bilo koje radnje korisnika povezanih s uporabom ili zlouporabom sadržaja tih Internet stranica, kao i za svaku štetu koja može nastati korisniku, ili bilo kojoj trećoj strani, a u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Internet stranica moscroatia.com.

Točnost informacija

Informacije objavljene na Internet stranicama unutar domene moscroatia.com ne moraju nužno biti potpune, iscrpne, precizne ili ažurirane. Mos Croatia ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja bilo koje informacije objavljene na stranicama moscroatia.com.

Poveznice

Internet stranice moscroatia.com sadržavaju poveznice na druge Internet stranice. Ove poveznice objavljujene su u dobroj namjeri. Mos Croatia ne može biti odgovoran ni za kakve sadržaje koji se nalaze izvan domene moscroatia.com, a sa kojima na ovakav način može biti povezan.

Autorska prava

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Internet stranicama moscroatia.com mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Mos Croatia polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Internet stranica moscroatia.com smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Ukoliko smatrate da je Mos Croatia na bilo koji način povrijedila vaša autorska prava ili druga prava, molimo da to prijavite na našu e-mail adresu. Vaš zahtjev će u najkraćem roku biti razmotren, i ukoliko ga nađemo opravdanim sporni sadržaji će biti bez odlaganja uklonjeni.

Odnos s drugim sadržajima

Stranice moscroatia.com sadrže i dokumente, podatke, informacije, kao i veze prema drugim Internet stranicama napravljenim od strane trećih osoba, koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Mos Croatia nema nadzor na navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući one vezane za točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Privatnost

Mos Croatia u najvećoj mogućoj mjeri štiti privatnost svojih korisnika. Mos Croatia Spaceport - hrvatski Star Wars portal i udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova se obavezuju da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja Internet stranica te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Mos Croatia može, u skladu sa zakonom, prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom njihova korištenja portala, ili podatke unesene u postupku registracije. Mos Croatia obvezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adresa, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika na bilo koji način distribuirati. Mos Croatia se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika Internet stranica u svim slučajevima, izuzev u slučaju kršenja ovih pravila, ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Na pismeni zahtjev nadležnih tijela ili, direktno zainteresiranih osoba, a u svrhu istrage, pokretanja ili vođenja sudskih ili drugih postupka, Mos Croatia može tim tijelima ili osobama dostaviti podatke koje prikupi o pojedinim osobama.

Izmjene i stupanje na snagu

Mos Croatia zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve posljedice koje mogu proizaći kao posljedica takvih promjena. Promjene stupaju na snagu trenutkom njihovog objavljivanja na stranicama moscroatia.com.

O portalu

Ovo je neslužbeni Star Wars portal. Nije sponzoriran, licenciran niti odobren od strane LucasFilm Ltd. / The Walt Disney Company.

Službene Star Wars stranice posjetite ovdje. "Star Wars" i sva imena povezana uz taj termin su vlasništvo © i registrirani zaštitni znaci ® tvrtke LucasFilm Ltd. / The Walt Disney Company.

Kolačići

Kako bi posjet ovoj Internet stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova Internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Oni služe da bi Internet stranica radila optimalno i kako bi se poboljšalo vaše iskustvo pregledavanja i korištenja. Posjetom i korištenjem ove Internet stranice pristajete na upotrebu kolačića koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati Internet stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne.