Igre za djecu na Star Wars danu

Igre za djecu na Star Wars danu

Škola mačevanja lightsaberima

"Škola osnova borbe svjetlosnim mačem putem prve forme, Shii-Cho, naučit će vas kretanju, držanju i ophođenju mačem. Na kraju vas čeka mala demonstracija u kojoj ćete pokazati naučeno kroz zanimljivu koreografiju."

Force training

""Force training" je igra za sve uzraste i uključuje Jedi kacigu, plašt i lightsaber (svjetlosni mač) za igrača koji neće vidjeti metu, samoljepljivu traku za obilježavanje teritorija igre, teleskopski štap s lopticom i voditelja igre. Igra traje pet minuta po igraču, igrač iz publike treba odabrati svog pomagača koji će ga navoditi da lightsaberom pogodi lopticu na štapu. Igrač ima tri šanse nakon kojih ispada."

Trench run

""Trench run" je igra za najmlađe i uključuje plastični eksponat koji liči na fragment Zvijezde Smrti iz filma Star Wars s otvorom u sredini. Igrači će dobiti spužvastu lopticu s kojom mogu gađati otvor. Loptica se nakon toga predaje idućem igraču i tako dalje."

Star Wars dan se održava 6.5.2017. u organizaciji Udruge ljubitelja Zvjezdanih ratova Star Wars Hrvatska, a prostoru Centra mladih Ribnjak (mapa), s otvorenjem u 11 i trajanjem sve do 18 sati. Ulaz na sva predavanja i radionice kao i izložbeni dio je besplatan, a naći će se i pokoje nagrade za sudionike koje su osigurali naši dragi sponzori.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 23.04.2017, 19:00  •  2.800 puta pročitano

Anketa

Od najavljena tri filma najviše se veselim

Poznati citat

“R2-D2, you know better than to trust a strange computer.” – C-3PO

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji