Sponzori i nagrade na kvizu Star Wars

O SPONZORIMA:

LEGO Store Hrvatska - Kupcima je dostupan cjelokupni LEGO® asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivne linije proizvoda, Na „Pick-A-Brick“ zidu u trgovini može se odabrati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati u rinfuzi! Oni koji žele imati jedinstvenu LEGO figuricu, mogu je sami složiti putem „Build-A-Mini“ pulta. LEGO pobjednicima daruje Star Wars nagrade.

Cineplexx Hrvatska - Cineplexx je austrijska korporacija koja u kino djelatnosti posluje već preko četiri desetljeća. 2011. su otvorena kina u Splitu u City Centru one s kapacitetom od 1290 sjedala. 2012. godine je otvoreno novo kino u Zagrebu u City Centru one East s kapacitetom od 961 sjedalom. Sva Cineplexx kina u Hrvatskoj su opremljena najmodernijom digitalnom opremom što omogućuje izuzetno visoku kvalitetu slike i kristalan zvuk, kao i najkvalitetniji 3D prikaz. Svi članovi tri najbolja tima u kvizu dobivaju besplatne ulaznice za Rogue One.

Pickbox - Pickbox je online streaming usluga preko koje možeš gledati najnovije serije ili filmske klasike. Svi sadržaji su prevedeni i nema nikakvih ugovornih obaveza. Platiš koliko gledaš, a gledaš na svim uređajima - od smartphonea ili tableta, preko računala do Smart TV-a, gdje god bio i kad god htio. Pickbox ima regionalne premijere, ali i serije koje dolaze samo 24 sata nakon svjetske premijere! Baci oko. Pobjednici osvajaju 3 mjeseca besplatnog gledanja Pickboxa!

Spin City - car sharing - Prva car sharing usluga u Hrvatskoj koja omogućuje svojim članovima jednostavan pristup automobilu 24/7. Vozilo možeš preuzeti unutar Spin City Zone, voziti ga baš koliko ti treba i ostaviti na bilo kojem parkirališnom mjestu unutar Spin City zone. Želiš bezbrižan odlazak u kupnju ili na poslovni sastanak?! Spin City ti osigurava kompletnu uslugu. O parkingu, gorivu ili struji, osiguranju i održavanju brine se Spin City, a ti uživaj u potpunoj fleksibilnosti i slobodi kretanja gradom. Svi članovi pobjedničkog tima dobivaju 100 minuta besplatne vožnje i besplatnu registraciju. Svi sudionici kviza dobivaju 30 minuta vožnje!

Algoritam - Algoritam kao jedna od vodećih nakladničkih kuća u Hrvatskoj objavljuje romane kako domaćih tako i svjetski poznatih autora i autorica. Distributer je strane knjige, časopisa i udžbenika za učenje stranih jezika. Romane koje objavljuje u svojoj nakladi obuhvaćaju sve žanrove, posebni naglasak stavljajući na fantastiku i znanstvenu fantastiku među koje ubraja autore poput J.R.R. Tolkiena, George R.R. Martina, Guya Gavriela Kaya te Patricka Rothfussa, trilere među kojima su najpoznatiji autori John Grisham i Stephen King i suvremene romane među kojima su autori Donna Tartt i Khaled Hosseini... Jedan od najboljih timova nagrađuje knjigama za taj tim!

MaGic style - Magični modni dodaci... ručno rađeni... za sva magična i nemagična bića. Svako će sigurno pronaći nešto što mu se sviđa... Ručno rađeni nakit od kože, metala, drva, stakla itd. Jedan od najboljih timova daruje s nakitom i ukrasima Star Wars tematike.

Zmajska Pivovara - Zmajska pivovara nastala je kao rezultat naše dugogodišnje strasti prema vrhunskom pivu i ideje da postavimo nove standarde na tržištu kroz ponudu inovativnih i drugačijih piva koja dosada nisu bila dostupna u lokalnoj proizvodnji. Nakon višegodišnjeg iskustva koje smo stjecali u kućnom pivarstvu, veseli nas da svim pivskim entuzijastima i onima koji će to postati, možemo ponuditi pivo kakvo i sami volimo piti. Zmajska pivovara daje karton svojega piva jednoj ekipi koju ćemo izabrati slučajnim odabirom!

Taban Bar & Hostel - Smješten u samom srcu Zagreba, najpopularnije ulice - Tkalčićevoj ulici, gdje su sve radnje. Mi smo unutar stare gradske pješačke zone u neposrednoj pješačka udaljenost od svih povijesnih atrakcija. Barovi, pubovi, restorani, galerije, trgovine, oni su svi nekoliko koraka udaljen od hostela. Taban će nas ugostiti i potruditi se da imamo sve potrebno za super kviz!

 


Autor/ica PR  •  objavljeno 02.11.2016, 13:00  •  2.055 puta pročitano

Anketa

Od najavljena tri filma najviše se veselim

Poznati citat

“Mind tricks don’t work on me.” – Watto

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar