Star Wars Enciklopedija likova na hrvatskom jeziku

Star Wars Enciklopedija likova na hrvatskom jeziku

Vrućina je u zraku, a vruća novost je i najnovije, dopunjeno i prošireno izdanje ilustrirane knjige Star Wars enciklopedija likova.

Rockmark nam predstavlja  enciklopediju u kojoj se nalazi više od 275 likova: junaci, zlikovci, droidi i ostali koji su odigrali svoje uloge u Star Wars svemiru - svi na jednom mjestu. Likovi su predstavljeni s detaljnim profilom, uključujući i slabo poznate činjenice o njima (članovi udruge je li vam ovo dovoljan izazov) i čudesnim slikama!

Od 2011. objavljeno je nekoliko izdanja Enciklopedije, a u ovom posljednjem i najsvježijem pronaći ćete likove iz baš svih dosad objavljenih filmova, ali i serija, dakle Rogue One, Solo, The Mandalorian… Želite li proširiti ili osvježiti svoje znanje o Star Warsu, “dalekoj galaktici” i likovima koji su je obilježili – Enciklopedija je odličan početak.

Svaki lik opisan je kratkim, ali jezgrovitim tekstom, pa uz najosnovnije informacije o svakome možete doznati i pregršt detalja koji nisu navedeni u filmovima ili serijama. 

Tko je ukrao nacrte Zvijezde smrti? Koji je droid postao nemilosrdni lovac na ucjene? Tko može disati na kopnu i pod vodom? Kako prepoznati stormtroopera s činom? Kod koga je Darksaber? Koliko je visok Grogu?


Star Wars Enciklopedija likova sjajan je vodič kroz Star Wars svemir, a uz brojne manje poznate zanimljivosti, čak će i okorjeli fanovi doznati nešto novo o kultnim likovima. Cijena knjige je 199 kuna (kupi) i garantirano dobra zabava u čitanje u hladu može početi.

 


Autor/ica Promo  •  objavljeno 05.07.2022, 10:10  •  2.541 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Death is a natural part of life. Rejoice for those around you who transform into the Force.” – Yoda

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

1 komentara

Mei

13.03.2023, 11:34

Kao klinka bila sam zaluđena Star Wars om i to je trajalo do prije par godina, ali sad me to više ne zanima. Bez uvrede... vijesti su zanimljive i portal je izvrstan, ali ti nekako više nije moj đir.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar