Star Wars makete oduševile zagrebačku publiku

Star Wars makete oduševile zagrebačku publiku

Oblačnu zagrebačku subotu 9.9.2017. članovi udruge su proveli na maketarskom kupu "Crna kraljica" koja je po 12. puta okupila ponajbolje hrvatske maketare i sve zaljubljenike u makete i minijature.

Na poziv organizatora - Hrvatske udruge vojnih minijaturista, udruga Star Wars Hrvatska obogatila je program raznim maketama, LEGO setovima i unikatnim modelima iz svijeta Zvjezdanih ratova kako bi mladoj i starijoj publici približili ovu franšizu koja je jednako zanimljiva i izvan kino dvorana.

Dok su se odrasli koncentrirali na detalje, bojanje i obradu maketa i replika, djeca su znatiželjno proučavala LEGO setove. Tako su se na čak pet stolova mogle pogledati velike, ručno rađene, figure Dartha Vadera, Sandtroopera, Shadowtroopera, Bandai minijature R2, C-3PO i BB-8, razna vozila i letjelice iz daleke galaksije i nekoliko impozantnih LEGO setova.

Članovi su ponijeli i originalni "made in Croatia" lightsaber s elektronikom, filmsku repliku Darth Vaderove kacige i 3D-printani blaster DL-44 kojim je Solo (prvi) upucao Greedoa.

 


Autor/ica Ivan Tolić, check-wan  •  objavljeno 09.09.2017, 23:08  •  3.480 puta pročitano

Anketa

Od novih Disney projekata najviše me zanima serija:

Poznati citat

“She may not look like much, but she’s got it where it counts, kid.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar