Stižu nam tri nova Star Wars filma

Stižu nam tri nova Star Wars filma

Iako živimo u zlatnom dobu serija franšize Zvjezdani ratovi, novi trio projekata na velikom platnu definitivno stiže i svaki će ispričati epske priče iz različitih točaka u povijesti franšize.

Na Star Wars Celebration Europe, Kathleen Kennedy se pridružila Daisy Ridley na pozornici kada je najavila da su James Mangold, Dave Filoni i Sharmeen Obaid-Chinoy spremni režirati tri nadolazeća filma Zvjezdanih ratova koja bi trebala izaći u narednim godinama.

Iako nisu otkriveni nikakvi naslovi niti datumi premijere, Kennedy je rekla da će se Mangoldov film vratiti "u zoru Jedija", dok će se Filonijev film, koji se fokusira na Novu Republiku, izravno povezati sa serijama koje se emitiraju kao što su Ahsoka, The Mandalorian i Knjiga Bobe Fetta.  Ono što je možda najzanimljivije, Obaid-Chinoyev film će prikazati kako se Ridley vraća kao Rey Skywalker koja iz temelja gradi novi Red Jedija nakon događaja iz Uspona Skywalkera.

Ne može se reći kada će točno ovi novi filmovi stići u kina ili hoće li možda biti još jedna prava trilogija u pripremi, ali dovoljno je reći da će obožavatelji Zvjezdanih ratova uživati u doglednoj budućnosti.

Izvor: The Verge, Foto: B. Ševo

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 08.04.2023, 11:30  •  1.920 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Among the children of the Jedi, there are no innocents.” – Darth Sidious

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar