Vrijeme je da dođe kraj Jedija, kaže teaser za Epizodu 8

Vrijeme je da dođe kraj Jedija, kaže teaser za Epizodu 8

Danas je velik dan za sve fanove koji željno očekuju novi nastavak najbolje filmske franšize. Kao što smo pretpostavljali, na Star Wars Celebrationu (koji se ove godine održava u Orlandu na Floridi) danas oko 17:00 sati po našem vremenu održana je tribina s temom "Star Wars: Posljednji Jedi(ji)". Nakon otprilike sat i pol vremena održavanja panela, dobili smo ono što smo i očekivali - prvi teaser za Epizodu VIII!

U minutu i pol teasera dobili smo dovoljno da nam poraste hype do sljedećeg iznenađenja koje nam Lucasfilm sprema. U teaseru smo saznali da Luke uistinu trenira Rey na Anch-Tou, Finn se oporavlja od ozljeda iz Epizode VII, vidimo pripreme za bitku između Otpora i First Ordera (koja neodoljivo podsjeća na kadrove bitke za Hoth), Kylo Ren i First Order spremaju osvetu te Luke koji na kraju kaže jednu vrlo zanimljivu rečenicu - "Vrijeme je da dođe kraj Jedija".

Uz predivan teaser dobili smo i još jednu poslasticu - poster za Epizodu VIII. Dizajnom inspiriran originalnim posterom za Epizodu IV, vidimo Rey kako podiže svjetlosnu sablju koja iz plave prelazi u crvenu (zanimljivo...) te u polu tami sa strane sablje vidimo Lukea i Kylo Rena. Iako poster budi nostalgiju, nadajmo se da tu ipak prestaje imitacija motiva iz Originalne trilogije.

Uz velik optimizam (i simpatičnost) redatelja te međusobne šale između članova filmske ekipe, panel je definitivno bio zabavan. Mala zamjerka s moje strane je ta što se je osjetilo da su se sudionici trudili reći što manje informacija vezanih za sam film (panel od Epizode VII bio je definitivno informativniji) pa su teme razgovora bile poprilično općenite i nevezane za sam film. Primjerice, pitati Mark Hamilla kako mu je Star Wars promijenio život poprilično je prožvakana tema te smo umjesto toga mogli saznati nešto novo (iako su priče o blagotvornom utjecaju Star Warsa na bolesnu djecu uvijek dojmljive, op. ur.)

Kako bilo, jedva čekamo prosinac! Ako nekim slučajem još uvijek niste vidjeli teaser, evo ga tu dolje, a i ako jeste, još jedno gledanje ne može škoditi, zar ne?

 


Autor/ica Sandrino Požežanac  •  objavljeno 14.04.2017, 21:00  •  2.092 puta pročitano

Anketa

Draži mi je:

Poznati citat

“Remember...the Force will be with you, always.” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar