Carrie Fisher​ će se ipak pojaviti u Epizodi IX, a evo i tko još

Carrie Fisher​ će se ipak pojaviti u Epizodi IX, a evo i tko još

Disney je počeo voljeti nepopularne termine za objavu filmova (jedna od teorija zašto je Han Solo bio fijasko) i vijesti, tako nam u seed ljeta stiže važna informacija o snimanju novog, IX nastavka naše omiljene sage.

Najvažniji dio vijesti je kako će se i u devetki pojaviti Leia, odnosno glumica Carrie Fisher iako je nakon njezine smrti bilo rečeno kako se neće pojavljivati u novim nastavcima. Sada ipak hoće. 

"Ne bismo nikada recastali ulogu ili koristili CGI-i." rekao je J.J. Abrams u izjavi. Naime, koristiti će navodno samo snimljene materijale iz epizode VII koje nismo vidjeli. Barem tako kažu. Za pojavljivanje Fisherice u novom nastavku Star Warsa pristanak je dala i Billie, kćerka preminule glumice. 

U devetom nastavku ćemo vidjeti i ostale "stare" glumice i glumce kao što su Daisy Ridley (Rey); Adam Driver (Kylo Ren); John Boyega (Finn); Oscar Isaac (Poe Dameron); Lupita Nyong’o (Maz Kanata); Domhnall Gleeson (General Hux); Kelly Marie Tran (Rose Tico) itd. No vidjet ćemo i neke nove, a to su Richard E. Grant za kojeg ne znamo još uvijek koga će glumiti, Billy Dee Williams koji će u svojoj 81. godini ponovo zaigrati ulogu lika Lando Calrissian te Keri Russell.  Film očekujemo u prosincu 2019.

E da, u međuvremenu je izašla i vijest kako DVD filma Han Solo možemo očekivati u rujnu. Za one koji možda nisu ulovili film u kinu. A sada nastavite sa svojim ljetnim aktivnostima, far far away od kompa i moba :-) 

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 28.07.2018, 16:48  •  7.167 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Luke, you can destroy the Emperor. He has foreseen this. It is your destiny. Join me, and together we can rule the galaxy as father and son.” – Darth Vader

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar