Carrie Fisher​ će se ipak pojaviti u Epizodi IX, a evo i tko još

Carrie Fisher​ će se ipak pojaviti u Epizodi IX, a evo i tko još

Disney je počeo voljeti nepopularne termine za objavu filmova (jedna od teorija zašto je Han Solo bio fijasko) i vijesti, tako nam u seed ljeta stiže važna informacija o snimanju novog, IX nastavka naše omiljene sage.

Najvažniji dio vijesti je kako će se i u devetki pojaviti Leia, odnosno glumica Carrie Fisher iako je nakon njezine smrti bilo rečeno kako se neće pojavljivati u novim nastavcima. Sada ipak hoće. 

"Ne bismo nikada recastali ulogu ili koristili CGI-i." rekao je J.J. Abrams u izjavi. Naime, koristiti će navodno samo snimljene materijale iz epizode VII koje nismo vidjeli. Barem tako kažu. Za pojavljivanje Fisherice u novom nastavku Star Warsa pristanak je dala i Billie, kćerka preminule glumice. 

U devetom nastavku ćemo vidjeti i ostale "stare" glumice i glumce kao što su Daisy Ridley (Rey); Adam Driver (Kylo Ren); John Boyega (Finn); Oscar Isaac (Poe Dameron); Lupita Nyong’o (Maz Kanata); Domhnall Gleeson (General Hux); Kelly Marie Tran (Rose Tico) itd. No vidjet ćemo i neke nove, a to su Richard E. Grant za kojeg ne znamo još uvijek koga će glumiti, Billy Dee Williams koji će u svojoj 81. godini ponovo zaigrati ulogu lika Lando Calrissian te Keri Russell.  Film očekujemo u prosincu 2019.

E da, u međuvremenu je izašla i vijest kako DVD filma Han Solo možemo očekivati u rujnu. Za one koji možda nisu ulovili film u kinu. A sada nastavite sa svojim ljetnim aktivnostima, far far away od kompa i moba :-) 

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 28.07.2018, 16:48  •  15.111 puta pročitano

Anketa

Na popisu stanovništva ćeš se izjasniti kao:

Poznati citat

“No. I am your Father.” – Darth Vader

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar