Neslužbena Star Wars enciklopedija

Dobrodošli na neslužbenu Star Wars enciklopediju u potpunosti prevedenu na hrvatski jezik. Podaci su sakupljani iz mnogih izvora na Internetu te službenih enciklopedija u papirnatom i elektronskom obliku.

Filtriraj enciklopediju po abecedi:

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Pretraži enciklopediju:

Seatroopers

Ovo je još jedna klasa stormtroopera, trenirana na vodenom svijetu Caridi, stvorena da štiti vodene planete Imperija. Veoma brzo mogu, uz pomoć posebnih transportnih brodova, doći na mjesto akcije, ali najčešće borave u vodenim garnizonima Koriste se waveskimmerima, a kada su bez vozila, plivaju u skupinama.

Oklop im je lagan, vodonepropustan, sa posebnim setom senzora i opreme za snalaženje u vodi, uključujući i napredan aparat za disanje; kako su standardni blasteri beskorisni u takvom okruženju, koriste posebne blastere prilagođene ispucavanju harpuna.

Kada napadaju neki svijet, a da na njemu nemaju niti jedan garnizon, iz orbite ih ispuštaju u posebnim kapsulama; pokazalo se da je ta taktika nezaustavljiva ako se brodovi ne unište, pošto u takvim napadima sudjeluju tisuće seatroopera, uz podršku waveskimmera i lovaca.

VRSTA: klonirani čovjek

TIP: Aquatic Assault Stormtrooper

OKLOP: Lagani dvodijelni oklop

ORUŽJE: BlasTech Firearc49 Blaster Speargun (kao streljivo koristi harpune), 5 Concussion granata

Seatroopers

Autor/ica   •  objavljeno 05.08.2007, 15:16  •  36.736 puta pročitano