Mark Hamill dobiva zvijezdu na Hollywood Walk of Fame

Mark Hamill dobiva zvijezdu na Hollywood Walk of Fame

Mark Hamill koji se istaknuo ulogom Lukea Skywalkera u Zvjezdanim ratovima, dobiti će svoju zvijezdu 8.3. (na Dan žena, hm) na holivudskoj stazi slavnih. To će biti 2630.-ta zvijezda na Hollywood Walk of Fameu, a svečanost će se održati na adresi 6834 Hollywood Boulevard ispred kazališta El Capitan s početkom u 11:30. 

U svečanosti će sudjelovati tvorac Zvjezdanih ratova George Lucas i Hamillov kolega Harrison Ford, a voditelj će biti Leron Gubler, predsjednik Hollywoodske trgovinske komore. Nas, fanove, naravno veseli da će Hamill dobiti svoju zvijezdu koju je svakako (samo ulogom u Last Jediju) zaslužio i naći se u društvu ostalih "slavnih" na poznatoj Hollywoodskoj šetnici. Čestitamo!

Rođen u Oaklandu, Hamill je "otkriven" na glazbenoj radionici komedije "Anthems in E-Flat Calliope" u kazalištu na Merose aveniji, ljeto prije nego je išao studirati kazalište u Los Angeles. Pojavio se na TV-u u serijama i filmovima poput "General Hospital" i "MTM’s The Texas Wheelers" prije nego je dobio svoju životno mijenjajući ulogu kod Lucasa u filmu Zvjezdani ratovi. Uskoro ćemo ga gledati u filmu Con Man, s Jamesom Caanom i Vingom Rhamesom. 

FOTO: Courtesy Of Hollywood Chamber Of Commerce

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 22.02.2018, 11:17  •  10.666 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“I have lived long enough to see the same eyes in different people.” – Maz Kanata

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar