Preminula Carrie Fisher u 60. godini od posljedica srčanog udara

Preminula Carrie Fisher u 60. godini od posljedica srčanog udara

Na veliku žalost, nakon srčanog udara, Carrie Fisher je preminula u bolnici, jutros u 8:55, potvrdila je njezina kći Billie Lourd.

Velika je to tuga za sve fanove princeze Leie, kao i obitelj Carrie Fisher kojima izražavamo sućut. Iako je prvotno javljeno kako je stanje poznate glumice stabilno, njezin brat, Todd Fisher, je nažalost očito s razlogom bio suzdržan od davanja prognoza.

"Svijet ju je volio i svima će istinski nedostajati. Naša obitelj vam je svima zahvalna na molitvama i potpori," rekao je glasnogovornik obitelji kako prenosi Daily Mail.

Fisher je bila najpoznatija po ulozi princeze Leie u izvornoj trilogiji Ratova zvijezda (1977.-1983.), a tu je ulogu ponovo odigrala i 2015. u novom filmu serijala "Sila se budi".

Svoje memoare objavila je 2016. u "Dnevniku princeze" u kojima je priznala i aferu s Harrisonom Fordom na snimanju trilogije.

Carrie je preminula četiri dana nakon što je svijet uplašila vijest da je doživjela srčani udar u avionu tijekom povratka kući u Los Angeles, za blagdane koje je htjela provesti s obitelji, a vraćala se sa snimanja serije Katastrofa u Londonu.

Draga Carrie, hvala ti za sve i počivaj u miru, you are now one with the Force.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 27.12.2016, 19:11  •  24.845 puta pročitano

Anketa

Od najavljena tri filma najviše se veselim

Poznati citat

“At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge.” – Darth Maul

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

2 komentara

Rey

24.01.2020, 01:56

Suosjećam s Markom Hamillom, znam koliko je volio Carrie. Mark ju je iskreno volio, dok se za izvjesnu osobu to nebi moglo reći.(BILO JEDNOM 1976. I TRAJALO JE SAMO TRI MJESECA) PS. Mislim da znate o kome pričam.

Rey

24.01.2020, 01:56

Suosjećam s Markom Hamillom, znam koliko je volio Carrie. Mark ju je iskreno volio, dok se za izvjesnu osobu to nebi moglo reći. (BILO JEDNOM 1976. I TRAJALO JE SAMO TRI MJESECA) PS. Mislim da znate o kome pričam.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar