Stiže nam Star Wars serija The Mandalorian

Stiže nam Star Wars serija The Mandalorian

Dugo su postojale glasine kako će se raditi Star Wars serija, a sada je i potvrđeno te je poznat i naziv – The Mandalorian. Disney je za ovaj posao odabrao redatelja koji nam je poznat po filmu Iron Man - Jon Favreau.  Favreau će pisati i producirati live-action seriju zajedno sa suradnicima, koja će se prikazivati na Disneyevoj novoj video streaming platformi (krajem 2019.) na koju će Disney „povući“ sve svoje sadržaje koje sada možete gledati i drugdje.

Serija će se bazirati na staroj rasi ratnika koju najčešće povezuju s Jango Fettom i Boba Fettom. Sada se pojavljuje još jedan ratnik u Star Wars svemiru. Priča se odvija u periodu nakon pada Carstva te prije pojave First Ordera. Prati avanture usamljenog ratnika u vanjskim područjima galaksije daleko od autoriteta Nove Republike.

Serija ima budžet od otprilike 100 milijuna dolara za prvu sezonu koja će imati deset epizoda. Ta brojka svrstava seriju uz bok mega hitovima poput Game of Thrones, The Crown te Star Trek: Discovery, ali ipak je manje nego što će Amazon izdvojiti za svoju seriju Lord of the rings – 1 milijardu (a mi se pitamo tko će plaćati sve te silne pretplate na x različitih servisa, eh).

Izvor: Deadline, NYT, Digital trends

BTW, počinje nova sezona u udruzi Star Wars Hrvatska - učlani se i ostvari pogodnosti.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 05.10.2018, 10:47  •  17.950 puta pročitano

Anketa

Draži mi je:

Poznati citat

“Hokey religions and ancient weapons are no match for a good blaster at your side, kid.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar