Učlani se u Udrugu ljubitelja Zvjezdanih ratova i gledaj besplatno Uspon Skywalkera

Učlani se u Udrugu ljubitelja Zvjezdanih ratova i gledaj besplatno Uspon Skywalkera

Kada je došla najava da se snima nova trilogija Star Warsa svi smo bili oduševljeni, a evo, sada je već pred nama i posljednji film te trilogije - Uspon Skywalkera koji će nam otkriti sudbinu (i ne više toliko) novih likova, Rey i Kyla - event: Ratovi zvijezda - Uspon Skywalkera.

Na kraju svakog dobrog poduhvata dobro je proslaviti, a finale sage najbolje je proslaviti u društvu istomišljenika i ljubitelja franšize. Ove godine ponovo u suradnji s partner kinom Cineplexx gledamo zajedno film na posebnoj pretpremjernoj projekciji 18.12.2019., a svim članovima naše udruge Star Wars Hrvatska omogućujemo besplatni ulaz na film i kostimirani party prije filma!

Otvorili smo 20 mjesta u dvorani za nove članove, odnosno one koji se učlane danas ili sutra, a uplate članarinu najkasnije do ponedjeljka u 12 sati. Obrazac za učlanjenje u hrvatsku Star Wars udrugupronađi klikom na ovaj link. 

Tvoja članska iskaznica ti omogućuje gledanje novog Star Wars filma u kinu, u dvorani samo za članove udruge te na dan početka prikazivanja filma. Ako još nisi član, ovo je posljednja prilika (za sada) za učlanjenje kako bi i ti bio/la dio Star Wars magije koja ovoga prosinca doseže svoj vrhunac!

Osim gledanja filma prije svih sa najvećim fanovima Star Warsa, učlanjenjem dobivaš: personaliziranu Star Wars člansku iskaznicu koja je službeni dokaz o članstvu u hrvatskoj Star Wars udruzi. Odaberi light ili dark side iskaznicu i ponosno je pokazuj frendovima. Ali osim toga članska iskaznica neće biti samo komad plastike u tvom novčaniku nego ti donosi beneficije i pogodnosti u dućanima kao što je npr. LEGO Store u Areni koji članovima daje 20% popusta na Star Wars asortiman.

Ne propusti priliku jer tko zna kada će biti sljedeća:
Obrazac za učlanjenje u hrvatsku Star Wars udrugu

Minimalna dob za učlanjenje je 13 godina. Godišnja članarina iznosi sto kuna, a uplaćuje se na žiro račun Udruge (podatke za uplatu šaljemo mailom nakon popunjavanja obrasca) i vrijedi 12 mjeseci od dana uplate. Učlanjenje je aktivno tek nakon uplate.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 07.12.2019, 15:15  •  7.955 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Women always figure out the truth. Always.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

2 komentara

Luka Gali

08.12.2019, 09:43

Svidja mi se saga STAR WARSa i jako ih volim gledati.

Rey

24.01.2020, 01:09

Preskupi ste.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar