Učlani se u Udrugu ljubitelja Zvjezdanih ratova i gledaj besplatno Uspon Skywalkera

Učlani se u Udrugu ljubitelja Zvjezdanih ratova i gledaj besplatno Uspon Skywalkera

Kada je došla najava da se snima nova trilogija Star Warsa svi smo bili oduševljeni, a evo, sada je već pred nama i posljednji film te trilogije - Uspon Skywalkera koji će nam otkriti sudbinu (i ne više toliko) novih likova, Rey i Kyla - event: Ratovi zvijezda - Uspon Skywalkera.

Na kraju svakog dobrog poduhvata dobro je proslaviti, a finale sage najbolje je proslaviti u društvu istomišljenika i ljubitelja franšize. Ove godine ponovo u suradnji s partner kinom Cineplexx gledamo zajedno film na posebnoj pretpremjernoj projekciji 18.12.2019., a svim članovima naše udruge Star Wars Hrvatska omogućujemo besplatni ulaz na film i kostimirani party prije filma!

Otvorili smo 20 mjesta u dvorani za nove članove, odnosno one koji se učlane danas ili sutra, a uplate članarinu najkasnije do ponedjeljka u 12 sati. Obrazac za učlanjenje u hrvatsku Star Wars udrugupronađi klikom na ovaj link. 

Tvoja članska iskaznica ti omogućuje gledanje novog Star Wars filma u kinu, u dvorani samo za članove udruge te na dan početka prikazivanja filma. Ako još nisi član, ovo je posljednja prilika (za sada) za učlanjenje kako bi i ti bio/la dio Star Wars magije koja ovoga prosinca doseže svoj vrhunac!

Osim gledanja filma prije svih sa najvećim fanovima Star Warsa, učlanjenjem dobivaš: personaliziranu Star Wars člansku iskaznicu koja je službeni dokaz o članstvu u hrvatskoj Star Wars udruzi. Odaberi light ili dark side iskaznicu i ponosno je pokazuj frendovima. Ali osim toga članska iskaznica neće biti samo komad plastike u tvom novčaniku nego ti donosi beneficije i pogodnosti u dućanima kao što je npr. LEGO Store u Areni koji članovima daje 20% popusta na Star Wars asortiman.

Ne propusti priliku jer tko zna kada će biti sljedeća:
Obrazac za učlanjenje u hrvatsku Star Wars udrugu

Minimalna dob za učlanjenje je 13 godina. Godišnja članarina iznosi sto kuna, a uplaćuje se na žiro račun Udruge (podatke za uplatu šaljemo mailom nakon popunjavanja obrasca) i vrijedi 12 mjeseci od dana uplate. Učlanjenje je aktivno tek nakon uplate.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 07.12.2019, 15:15  •  7.828 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Luke, you can destroy the Emperor. He has foreseen this. It is your destiny. Join me, and together we can rule the galaxy as father and son.” – Darth Vader

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

2 komentara

Luka Gali

08.12.2019, 09:43

Svidja mi se saga STAR WARSa i jako ih volim gledati.

Rey

24.01.2020, 01:09

Preskupi ste.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar