Želiš li free na premijeru Solo, roštilj i poseban poklon iznenađenja? Učlani se u našu udrugu!

Želiš li free na premijeru Solo, roštilj i poseban poklon iznenađenja? Učlani se u našu udrugu!

Star Wars, Star Wars svuda! zaista, toliko Zvjezdanih ratova u medijima, filmovima, crtićima, igračkama u zadnje vrijeme da je i nama već pomalo dosta. Ok, nama nije dosta, ali ako tebi postaje već zamorno, nudimo ti super rješenje - pridruži nam se. Zajedno ćemo vladati gala.. hm, inter.. hm, pretpremijerom filma Solo, za početak!

Naime, ako ti se čini da stalno slušaš o udruzi, dobro ti se čini, stalno nešto radimo, izvađamo, postamo, naslikavamo se, guramo po medijima.. ali uvijek nam dobro dođe nove energije, nove ljubavi prema Zvjezdanim ratovima. Zato ako si ikada razmišljao/la o učlanjenju u udrugu (bilo da želiš aktivno sudjelovati ili pasivno lurkati) sada je super vrijeme za taj korak jer osim standardnih beneficija članstva poklanjamo ti i besplatno gledanje filma Solo: A Star Wars story 30.05. na udružnoj pretpremijeri! 

Što to znači? To znači da ćeš film gledati na najboljem kinu, Cineplexx East, u dvorani rezerviranoj samo za članove udruge, bez reklama i ometanja. Prije toga ćemo se kostimirati u čemu možeš i ne moraš sudjelovati i zagrijati malo prije samog filma, dok atmosfera ne bude napeta do toga da će film biti barem 20% bolji nego što jest. Ne kažemo da neće biti dobar, ali zlu ne trebalo.

Dakle, što trebaš učini? Trebaš se prijaviti na našoj web stranici, klikni na: učlanjenje, popuniti svoje podatke te izvršiti uplatu članarine do petka u 23:59. Naravno, učlaniti se možeš i kasnije, ali samo za učlanjenja s uplatom članarine do navedenog termina možemo garantirati mjesto u dvorani. I to normalno mjesto, ne dozvoljavamo nikome da se pati u prvim redovima.

Uz to, sredinom lipnja će se održati i veliki, godišnji roštilj udruge koji je ove godine besplatan! Okay, besplatna je porcija ćevapa, kruha i piva, a za ostalo/dodatno ćemo se lako dogovoriti, uvijek netko donese nešto dodatno. O tome svemu ćeš biti obaviješten/a kao član/članica udruge.

Podsjećamo, članovi dobivaju člansku iskaznicu s fotkom, privjesak i naljepnicu te popuste u dućanima koji su nam super zanimljivi kao što je LEGO Store Hrvatska ili pak Carta Magica. A tu je i naša spešl Facebook grupa u kojoj je Star Wars only sadržaj, meme, vijesti, dogovori i sve u svemu jedna vesela ekipa koja rado prima nova lica u svoje redove! Jesmo li te dovoljno zainteresirali? Čekaj, JOŠ se predomišljaš?

Ok, evo, prvih 10 novih članova dobiva i poseban poklon, LEGO figuricu! Figuricu možeš preuzeti već na premijeri, onima izvan Zagreba šaljemo poštom. Sad stvarno više nema baš vremena za premišljanje pa završavamo tekst i puštamo te da se brzzzooooooooo učlaniš! Neka Sila bude s tobom!

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 22.05.2018, 18:00  •  14.400 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Remember...the Force will be with you, always.” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar