Neslužbena Star Wars enciklopedija

Dobrodošli na neslužbenu Star Wars enciklopediju u potpunosti prevedenu na hrvatski jezik. Podaci su sakupljani iz mnogih izvora na Internetu te službenih enciklopedija u papirnatom i elektronskom obliku.

Filtriraj enciklopediju po abecedi:

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Pretraži enciklopediju:

Coruscant Guards

Coruscant Guards (Coruscantska Straža) su veoma istrenirane vojne postrojbe koje čuvaju Coruscant. Iako se mogu naći po cijelom planetu, najčešće čuvaju kritične točke kao što su razne tvornice, konvoji i mjesta gdje su moguća veća okupljanja. Također štite građanine, te su prema tome i neka vrst policije. Kako je sigurnost Imperijalnog Centra najveći prioritet, straža ima dozvolu da provodi ratni zakon: mogu pretražiti bilo koga ili bilo koje mjesto bilo kada. Mogu uhititi ljude za bilo što, a paze i na očuvanje ˝Ljudske Kulture˝ te na pobunjeničke doušnike. Koliko da su sila koja čuva zakon, toliko su i politička sila, i to veoma jaka.

Njihov grimizno – crni oklop im pruža odličnu zaštitu, a kaciga omogućava gledanje u potpunom mraku, da velike udaljenosti i u drugim sličnim uvjetima.

VRSTA: čovjek

TIP: Law Enforcement Troop

OKLOP: Coruscant Guard Armour odjeven na Climate-Controlled Body Glove

ORUŽJE: Blaster Rifle, Taser Staff

Coruscant Guards

Autor/ica   •  objavljeno 05.08.2007, 15:23  •  36.495 puta pročitano