J.J. Abrams će biti redatelj i scenarist Epizode IX

J.J. Abrams će biti redatelj i scenarist Epizode IX

Dok smo mi pripremali tekst o tome koje bi redateljice trebale režirati Epizodu IX (pa da se pruži stvarna podrška ženama, ne samo kroz fiktivne likove), stigla je vijest koja je vjerojatno bila najmanje priželjkivana od velikog broja fanova - Epizodu IX će režirati J.J. Abrams.

I dok su možda mlađe generacije relativno zadovoljne jer im se zapravo jako svidjela Epizoda VII, dobar dio fanova je reagirao s :facepalm:.

Sila se budi iz 2015. još je uvijek živa u našim sjećanjima jer je sama vijest o nastavku franšize bila čudesna. Stari likovi u novom ruhu i povratak u mladost za mnoge, donijeli su dobar dio simpatija za ovaj film. Ipak hardcore fanovi su bili razočarani, kako to nije "pravi" Star Wars film. To je donekle popravio Rogue One.

Abrams će režirati epizodu IX i biti ko-autor scenarija, s Chrisom Terriom. Mali tračak nade tinja kako će Abrams u zaključnoj epizodi ispraviti sve ono što smo mu eventualno zamjerali u prvoj. 

Film će producirati Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Abrams, Bad Robot i Lucasfilm. "U filmu Sila se budi Abrams je u potpunosti ispunio sva očekivanja pa sam jako uzbuđena što se vraća zatvoriti trilogiju." izjavila je Kathleen Kennedy.

Film očekujemo u kinima 20.12.2019. Željno.

Izvor: Starwars.com

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 13.09.2017, 10:55  •  2.932 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“It's true. All of it. The Dark Side, the Jedi. They're real.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar