Pozivamo te na Star Wars tjedan u Osijeku

Pozivamo te na Star Wars tjedan u Osijeku

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Udruga Star Wars Hrvatska organiziraju četvrti po redu “Star Wars tjedan” koji će se održati od 23. do 28. rujna 2019. godine u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek, a namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Knjižnice, kako djeci i mladima, tako i odraslim korisnicima. 

Svi oni koji nisu uspjeli zauzeti svoje mjesto na prošlogodišnjim radionicama, ove će godine imati priliku za to. Sve informacije te popis radionica i predavanja bit će vidljive i na stranici GISKO kao i na Facebook eventu GISKO Star Wars tjedan 2019.

Tijekom projekta održat će se različite kreativne, likovne i čitateljske radionice  te brojna društvena događanja. Predviđeno vrijeme trajanja projekta jest tjedan dana.

Ono što posjetitelji ove godine mogu očekivati jesu brojne radionice i predavanja za sve ljubitelje franšize i one koji će to tek postati. Svečano će se otvorenje održati u ponedjeljak, 23. rujna 2019. godine s početkom u 18.00 sati u izložbenoj auli Gradske  i sveučilišne knjižnice Osijek, a sve radionice i predavanja će se održati u American Corneru ispod dječjeg odjela Knjižnice.

Ciljevi ovoga projekta jesu potaknuti čitateljske i likovno-kreativne navike djece i mladih, pridonijeti razvoju knjižnica kao kulturno-informacijskih središta, kao mjesto kulturnih susreta, zabave i društvenih događanja te potaknuti mlade dizajnere i likovnjake na društvenu angažiranost, suradnju i rad na projektima. Izuzev ovoga, cilj je i mladima, kao i starijima pružiti tjedan u kojemu se mogu zabaviti i kroz interesantna predavanja naučiti nešto novo o svojoj omiljenoj franšizi.

Ova se manifestacija prvi puta održala 2016. godine (evo kako je bilo) i 2017. - evo kako je bilo.

 


Autor/ica Tihomir Taborski  •  objavljeno 22.09.2019, 11:40  •  8.272 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“To be Jedi is to face the truth, and choose. Give off light, or darkness, Padawan. Be a candle, or the night.” – Yoda

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar