Star Wars dani u Splitu - 9. i 10.12. budi u CC1

Star Wars dani u Splitu - 9. i 10.12. budi u CC1

Star Wars Hrvatska je udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova. I stojimo iza svoga naziva te se trudimo promovirati Star Wars diljem cijele lijepe naše. Nakon May the 4th-a u Zagrebu i Star Wars Tjedna u Osijeku, na redu su Star Wars dani u Splitu! 9. i 10.12. u suradnji s City Center one Split  organiziramo Star Wars dane.

Najveći dio programa smo pripremili a 9.10. kada će naši kostimi biti u centru u periodu od 10:30 do 20:00 izvodeći koreografije i fotkajući se s posjetiteljima, a između ćete se moći zabaviti odličnim radionicama i školom mačevanja lightsaberima. Želimo napomenuti kako ćemo u Splitu imati neke nove kostime, posebno rađene za ovaj događaj, koje do sada niste imali priliku vidjeti u Hrvatskoj!

Iz Cityja kažu: u subotu i nedjelju će se održati super kreativne radionice, škole mačevanja, slikanje i druženje s kostimiranim fanovima koje se ne propušta! Sudjelujte u igrama i osvojite i suuuuuper poklone. 

Za sve posjetitelje koji kupe ulaznice za Zvjezdani ratovi: Posljednji Jedi 3D ili MX4D projekciju pripremili su u CC1 super Star Wars čašu, samo potražite hostesu u predvorju kina i preuzmite svoj poklon. Požurite jer akcija traje do isteka zaliha. 

Vidimo se u predvorju kina Cineplexx i na etaži 1 ispred iStyle-a City Centera One Split. A ako još nemate karte za film, brzo klik klik i kupi svoju ulaznicu za Posljednji Jedi!

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 05.12.2017, 16:20  •  6.688 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Now don't get jittery, Luke. There are a lot of command ships. Keep your distance, though, Chewie, but don't look like you're trying to keeping your distance.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar