Dođi na cosplay natjecanje na Star Wars dan

Dođi na cosplay natjecanje na Star Wars dan

Cosplay (Revija Star Wars kostima (16+) je kostimiranje u likove, ovoga puta isključivo likove iz Star Wars franšize, a održat će se 6.5. na Star Wars danu na Ribnjaku. Cosplayeri će biti prisutni tijekom cijelog eventa, a u 17:30h će se održati promenada kostima te ocjenjivanje žirija. 

Prijave za uvijek zanimljivi Star Wars cosplay sa super Star Wars nagradama su putem online prijavnice do subote 05.05.2018. do 18:00 sati ili na samoj proslavi do 13:00 sati. Svi kostimi moraju biti na eventu do 13:00 sati pa do revije, inače neće biti u konkurenciji za nagrade. Natjecanje počinje u 17:30 sati.

Link za prijavu -> Klikni i prijavi se

Natječu se samo Star Wars likovi, bilo vaši vlastito osmišljeni, bilo postojeći likovi franšize. Kostimi koji su pobijedili na prošlogodišnjem May the 4th natjecanju ne mogu osvojiti nagradu, ali mogu sudjelovati. Prostor za presvlačenje i repair kit osigurani su za sve kostime koji se prijave.

Ove godine dijele se četiri+1 atraktivne nagrade. Ocjenjivati će stručni žiri prema unaprijed pripremljenim tablicama, a gledat će se kvalitetu izrade, samostalnost izrade, Star Wars feel, opći vizualni dojam i izvedba. Jedna nagrada će biti nagrada publike koja će biti rezultat ocjena publike kostima za vrijeme trajanja eventa. Žiri čine: Iva Šimunović Lisak i Zoran Aragović.

Iva Šimunović Lisak
Diplomirala je na MA studiju kostimografije na Tekstilno-tehnološkom Fakultetu. Radila je kao kostimograf na nekoliko kratkometražnih filmova i video spotova. 2009. godine dobiva svoju prvu profesionalnu, samostalnu kostimografiju na predstavi „Najotmjeniji div u gradu“ u Gradskom kazalištu Trešnja. Radi kao make up artist na HRT-u, kao kostimografkinja u kazalištu Komedija, surađivala je i s kazalištem Žar ptica, Scena Gorica i drugima. Vlasnica je brenda Gothic Grotesque.

Zoran Aragović
Završio studij na modnom učilištu Profokus u Zagrebu. Vlasnik modnog brenda BiteMyStyle. Surađivao je s brojnim domaćim zvijezdama, kao što su Anđa Marić, Lana Klingor, Ella Dvornik... Pored Hrvatske, svoje je revije imao i u Budimpešti, Londonu i drugim europskim gradovima. Sudjeluje na zagrebačkom Fashion Weeku gdje uspješno prezentira hrvatsku modnu scenu. Ono sto čini njegov dizajn prepoznatljivim jesu jednostavni funkcionalni krojevi te kombiniranje različitih tipova tkanina, uzoraka i boja s upečatljivim i unikatnim detaljima.

NAGRADE

1. Mjesto 
Poklon bon za kupovinu u City Center One 600 kn
Knjiga Star Wars – Znanje
3D šalica BB-8 – Here be Dragons
Čarape Star Wars - Shooster
New Era šilterica Star Wars - Shooster

2. Mjesto 
Poklon bon za kupovinu u City Center One 300 kn
Knjiga Star Wars – Znanje
3D šalica BB-8 – Here be Dragons
Čarape Star Wars - Shooster

3. Mjesto  
Poklon bon za kupovinu u City Center One 100 kn
Knjiga Star Wars – Znanje
3D šalica BB-8 – Here be Dragons
Čarape Star Wars - Shooster

Publika 
Knjiga Star Wars – Znanje
New Era šilterica Star Wars - Shooster

Performans 

Knjiga Star Wars – Znanje
New Era šilterica Star Wars - Shooster

Bonus

Između imena svih prijavljenih na natjecanje, biti će nasumično izabran jedan dobitnik ili dobitnica vaučera za kino i kokice u kinu Cineplexx za dvije osobe (dakle 2xulaznica + 2xkokice).

Prijavi se i MTFBWY!

(Ako se ne želiš natjecati, dođi pogledati reviju kostima, početak u 17:30)

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 29.04.2018, 13:23  •  13.373 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Obi-Wan Kenobi. Obi-Wan. Now that's a name I have not heard in a long time. A long time” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar