Ewan McGregor se vraća kao Obi-Wan Kenobi u novoj Star Wars seriji

Ewan McGregor se vraća kao Obi-Wan Kenobi u novoj Star Wars seriji

Nakon puno nagađanja hoće li se Ewan McGregor vratiti u Zvjezdane ratove konačno je stigla potvrda iz Disneya, mnogima omiljen Ewan McGregor se vraća kao Obi-Wan Kenobi u novoj seriji Zvjezdanih ratova.

Kako će se serija koja će se prikazivati na kanalu Disney+ zvati, još se ne zna, niti kada ju uopće možemo očekivati, no sama činjenica da ćemo ponovo gledati Ewana/Obija oduševila je mnoge fanove. Radnja serije bi trebala biti smještena osam godina nakon radnje nastavka Osveta Sitha kada je Kenobi ostavio Lukea Skywalkera na Tatooinu. Kathleen Kennedy, predsjednica Lucas filma, najavila je početak snimanja za početak sljedeće godine.

Ovo je možda i najuzbudljivija vijest iz svijeta Zvjezdanih ratova u doba "novih" filmova. Početna trilogija, u kojima je McGregor glumio mladog Jedi mastera Kenobija, je mnogima danas ono što je originalna trilogija bila generacijama ispred njih. Veselimo se!

Izvor: StarWars.com

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 24.08.2019, 11:52  •  8.730 puta pročitano

Anketa

Od najavljena tri filma najviše se veselim

Poznati citat

“Now don't get jittery, Luke. There are a lot of command ships. Keep your distance, though, Chewie, but don't look like you're trying to keeping your distance.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar