Video A Star Wars Is Born - Shallow serenada by Rey i Kylo

Video A Star Wars Is Born - Shallow serenada by Rey i Kylo

Malo kasnimo s Valentinovskim Star Wars sadržajem, ali hej, za ljubav nije nikad kasno, zar ne. Trenutno najzanimljiviji Star Wars par, Rey i Kylo, opjevani su u "parodiji" pjesme Shallow koja ovih dana ne silazi s radijskih playlista, iz filma A Star Is Born. Pa ako već tekst originala znate unaprijed i unatrag, stižu novi lyricsi za usvajanje. 

Poslušajte A Star Wars Is Born verziju u kojoj Rey i Kylo pjevaju #reylo serenadu čak i s naznakama humora, a vjerujemo da se originalni izvođači Lady Gaga i Bradley Cooper neće ljutiti kad vide u što su pretvorili njihovu za Oscara nominiranu uspješnicu.

Inače, nedavno je (na Instagramu, gdje drugdje) objavljena fotka s kojom se označio završetak još uvijek bezimenog devetog nastavka naše drage sage. Na njoj su Ridley, John Boyega i Oscar Isaac uz tekst kojim Boyega zahvaljuje kolegama na prekrasnom iskustvu koje nije mogao ni sanjati na čemu se zahvalio i Abramsu koji je pak na Twitteru potvrdio da je epizoda IX finito uz istu fotku. 

Sada čekamo naslov posljednjeg filma ove trojke (za sada), a mi se nadamo da će u nazivu imati Jedi. Imate vi kakvih ideja? Možda A Star Wars Jedi reborn. Okay, okay, znamo da nije duhovito. Uživajte u pjesmi! Kylo, Kylo, lo, lo... Solo, Solo, lo, lo, lol.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 21.02.2019, 10:21  •  13.264 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“There's no mystical energy field that controls my destiny.” – Han Solo

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar