Mark Hamill čestitao May the 4th udruzi Star Wars fanova u Hrvatskoj

Mark Hamill čestitao May the 4th udruzi Star Wars fanova u Hrvatskoj

Povodom obilježavanja Star Wars dana, popularnog May the Fourtha, hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova primila je čestitku od ni više ni manje nego @HamillHimself-a, Marka Hamilla!

Mark Hamill je utjelovio među velikim brojem fanova omiljenog lika Lukea Skywalkera, a nedavno je dobio i zvijezdu na holivudskoj šetnici slavnih. Malo je reći da su članovi Star Wars Hrvatska bili presretni Markovom post-it čestitkom, a kao zahvalu su se ljubitelji ove svjetski poznate franšize i sami na sličan način fotografirali uz poruku Thanks Mark i objavili u komentaru Markove fotke na FB stranici Star Wars Hrvatska.

Velika fotka/plakat Markove čestitke bit će izložena i na Ribnjaku, sutra, 6.5. kada udruga priprema cjelodnevno događanje proslave Star Wars dana pa će se moći fotkati svi koji žele jer će sve fotke biti prikupljene i dostavljene Marku kao odgovor/zahvala za njegovu čestitku. Tko je želio Hamillu poslati svoju (pristojnu, molimo) fotku, sada ima priliku. 

Podsjećamo kratko i na program Star Wars dana, 6.5. na Ribnjaku: 

Izdvajamo Okrugli stol Ženski likovi u Zvjezdanim ratovima i njihov utjecaj na društvo u 13 h, radionice i igre (Izrada BB-8 droida u 11 h, izrada svjetlosnih mačeva u 12 h) te cosplay (reviju kostima) od 17:30 h u čijem žiriju će biti poznata kostimografkinja Iva Šimunović Lisak i poznati dizajner Zoran Aragović - BiteMyStyle.

Više informacija smo stavili na web i u objave na Facebook eventu.

 


Autor/ica azra  •  objavljeno 05.05.2018, 12:00  •  12.193 puta pročitano

Anketa

“Your eyes can deceive you. Don’t trust them.” – Obi-Wan Kenobi

Poznati citat

“Who's the more foolish: the fool, or the fool who follows him?” – Obi-Wan Kenobi

Odaberi svoju stranu

Forum top 10

Zadnja 3 opisa u enciklopediji

0 komentara

Nema komentara na ovu vijest.

Imaš komentar?

Ime ili nadimak


E-mail adresa (ostaje skrivena)


Ovdje upiši svoj komentar