Jedi akademijaSith akademijaEnciklopedijaKronologijaForum

  početna stranica
  eseji i priče
  hr.rec.sf.starwars FAQ
  interview
  roleplaying
  tcg i ccg karte
  kompjuterske igre
  pitanja i odgovori
  linkovi
  nagradna igra
  guestbook
  mali oglasi
  kontakt
  impressumStar Wars majice
  o udruzi
  sastanci u Zagrebu
  online učlanjenje
  knjižnica
  foto galerija

 

Valid RSS


  » Jedi Council Members - osnivači

Jedi Council Members
*Klikni za detaljniju sliku sa opisima

  » Sastanci članova udruge

JCM ['đej-si-em] je skraćenica za Jedi Council Meetings, koji su službeni sastanci članova Mos Croatia Spaceport udruge, ali i svih drugih Star Wars fanova kojima vrijeme i mjesto odgovara. Održavaju se u Zagrebu na Trgu bana Jelačića 15 u belot klubu Velebit (prolaz između pekare PanPek i knjižare), svakog utorka od 20:00-23:00 (ponekad i duže).

Prvi 'meeting', ako ga tako možemo nazvati, održan je u tradicionalnom okupljalištu eRPeGeovaca i IRCera - Grand Slamu - u četvrtak, 12. listopada 2000, sa četiri učesnika: lightsiderom, Eurekom, Tihomirom i sarlaccom. Na dogovorenom mjestu našli su se i Roy te Laccolith, ali zbog nedostatka indentifikacijske insignije, nisu nas mogli naći. Isto to veče pala je odluka da se lokacija premjesti! Neko vrijeme nalazili smo se u legendarnoj Katarini - okupljalištu oponentske usenet grupe - trekkija, da bi se konačno, slijedećih godinu i pol dana, ponedjeljkom nalazili u pizzeriji Pizzicato u Gundulićevoj ulici. Nakon toga "selili" smo se još nekoliko puta te se napokon smjestili u belot klubu Velebit.
Otkako smo postali 'official' udruga, a i broj stalno članova stalno je u porastu, odlučili smo naći vlastite prostorije u kojima se u miru može popričati, popiti kava, odigrati RPG ili CCG ili pak pogledati koji fanfilm. Vlastite prostorije još nismo našli, ali smo se vrlo udomaćili u sadašnjem sastajalištu te svakog utorka možete navratiti i odraditi gore navedene aktivnosti. Pozdrav i poziv svim sadašnjim i budućim članovima.Disney kupio Lucasfilm i odmah planiraju nastaviti snimanje Star Wars sage. Moja reakcija je:
Neeee!
Konačno novi filmovi!
Lucasu je jedino bitna zarada
Wall-E umjesto R2D2!
Bez komentara
 Rezultati ankete
386 fanova je ispunilo anketu


Nagradna igra

885 unosa u enciklopediji

prostorije za sastanke
sponzor nagradne igre
10% popusta članovima udruge
sponzor nagradne igre

posjeta od 20.04.'01
683 Force usera online

 


© 2001-2015 Mos Croatia Spaceport | Sva prava zadržana. | Disclaimer